Up and running!
Printable View
Up and running!
acu am pus si eu la tras aia 2.6GB si melcu e mai vitezoman decit downloadu asta......am avut multa treaba aseara si nu am mai putut sa intru...din ce citesc pe ultimele pagini de aici, a fost fun, nu? :naughty:
PS poate e tema dinamica si ne-au pacalit ca e joc...
La mine a ajuns la 98% si sta la 2619.35mb de vreo 20min, sa-l las sau deja s-a blocat?
Doar 32vs32 sunt..
Am terminat ieri download-ul, am intrat in joc si am dat join queue - si acolo am ramas! trebuie sa fac ceva anume sa intru in joc? ca se tot dadea refresh la lista aia cu cele 3 echipe!
mi-a dat unable to connect to server. am reluat downloadul azi pe la 12 si a mers perfect (si repede). din pacate serverul nu e disponibil in weekend (arghhhhhh).
In weekend merg serverele? Bineinteles, intre orele alea.
nu, din pacate abia de luni :(
Vai ce bine ca nu am cod de beta. Pai din ce citesc pe aici se pare ca e Mind Action Gore! Eu spargeam ceva pana acum: controller-ul, TV-ul, scrumiera in TV etc...
off: stiu ca ti-am declarat respect si dragoste pana la capat, dar deja ma testezi mult prea tare:-S
Pe scurt: download de la 21:00 la 01:00. Am jucat de la 03:00 la 05:30 cateva meciuri, apoi a 2a zi iar de la 21:15. Totul fara probleme si crize de nervi, lag zero, chat impecabil, sistem party testat cu Renegade si Tekken. Sper sa te vindeci repede de sindromul SiOdi si sa aplici pentru Valor;)
Majoritatea au ales Raven si Valor, foarte putin joaca Sver.
Intra cineva diseara?
Am avut caracter Raven si l-am sters ca sa fac unul Valor, postati si voi aici ce natii sunteti ca sa jucam macar toti la fel :)
Eu sunt roman. :P
Intru si eu diseara.
Ma fac si eu Valor atunci.
count me in
:evil:
VALOR cred ca este cea mai "balansata" factiune, iar in MAG unde conteaza echipa, este extrem de important pe termen lung. Pe locul 2 ii pun pe cei din SVER, unde se vor concentra camperi si luptatori de gherila, fiecare purtand razboiul propriu. Ultimii vor fi RAVEN, 75% formati din copii in jurul varstei de 15 ani, care se dau in vant dupa high-tech sh!t. Restul de 25% vor fi...well...deadly professionals, dar care nu vor putea duce totul in spate. Ca sa intelegeti ce inseamna VALOR...eram sniper prin balarii, asiguram latura/usa unei cladiri, se tranteste unu langa mine si aud in casca "focus, cover me while i make a run for it"...n-a mai ajuns la aceea usa,:| dar nu asta e ideea
So...VALOR4LIFE and see you tonight!
@rasko: COD ma, COD :))
Character Development:
� Character advancement tree to fine-tune your character
- Character development is about customization, personalizing, and specializing
- Not a linear progression benefiting the player (ex. not like COD, Battlefield)
� Character cusomization (face, voice, armor)
� Each player carries a primary weapon, sidearm, melee weapon, and three gear perks (smoke grenades, frags, med kits, rocket launchers)
- Can save three loadouts in your armory and switch freely when you respawn
� No set classes
- Free-form kit creation
- You earn skill points and decide how to spend them
- Another example is sprinting where you can increase sprint duration by sinking EXP into it if you're the kind of player that wants to get around in a hurry
� Earn double experience for completing objectives, killing enemies, healing teammates, etc.
- As an example, a sniper can earn extra points by killing enemies in a target area that you are attacking
- Earn weapons, perks, and leadership poisitions as you rank up
- Reward players for working as a team
� Medal/Award system will be in place
@grey: de asta am nevoie sa ma acoperi tu, cat timp acopar eu pe altcineva...and so on :))