sal...tocmai cat mi-am luat si eu Far Cry 2 pt PS3 si ma tot blochez ..dain cauza ca nu stiu cum sa imi administrez o seringa pt malarie ....va rog ziceti-mi si mie pe ce butoon trebuie sa apas ca sa si-o administreze ....ms moolt
Printable View
sal...tocmai cat mi-am luat si eu Far Cry 2 pt PS3 si ma tot blochez ..dain cauza ca nu stiu cum sa imi administrez o seringa pt malarie ....va rog ziceti-mi si mie pe ce butoon trebuie sa apas ca sa si-o administreze ....ms moolt
Apesi pe L2 (scrie jos in colt stanga).
cand ai sub 2 casute viata apesi L2 si personajul se va pansa/va scoate un glont etc si iti iti va umple viata pana la 2 casute
cand ai viata minim 2 casute apesi L2 pt a folosi seringa care iti umple viata
cand iti tremura ecranul si totul se face galben ( mai rar, asa cam o data al 2h de joc se intampla) apesi L2 si omu' inghite o pastila sa nu-i mai fie rau
pastilele mai tarziu trebuie sa le dobandesti prin misiuni ( sunt limitate ca seringile)
got it ?
da am inteles...dar eu pana acum tot ce am is seringi si sunt la misiunea 2 si numai daca am medicament pot trece mai departe ...dar asta nu mai gseste medicamente doar seringi si ...mor :((((((((
aha ...dar unde le gasesc misiunile alea...scz de asemenea intrebari :D....dar am doar de azi jocul :D:((
In oras, la biserica. Misiunile alea sunt legate de story, adica daca i se face rau de vreo 10 ori fara sa faci nici o misiune tot o sa mai aiba pastile, dar daca faci o misiune si dupa asta trebuie sa faci o misiune Underground poti sa fi luat pastilele cu o misiune inainte si tot iti va arata ca nu mai ai pastile.
aha ..destul de complicat ..dar imi place jocu ;)
Azi am jucat multiplayer si am observat ca experianta castigata in ultimul meci jucat inainte de sesiunea de azi nu a fost adaugata. Stie cineva de ce?
Pentru ca e o tampenie de joc. Nu te enerva ca o sa ai parte de multe neplaceri de genul asta.
si mie mi-i s-a intamplat chestia cu xp-ul
chiar nu mai are nimeni probleme de pop up(sau alte probleme grafice GRAVE) cu far cry 2 ( inafara de istrategie) devin paranoic,am probleme f mari...imi apar obiecte din senin... cactusii din desert mi-i se vad cu pete si dungi albe;
Sindromul asta cu petele pe anumite obiecte l-am intalnit si la xbox inainte sa dea rrod,si la alte jocuri PS3 (gta4)si chiar la filme, si am auzit ca se intalneste si la pc - semn ca ti-e foarte solicitat GPU-u :(
Zero Punctuation: Far Cry 2 Review
lol
eu am o problema la multiplayer dupa ce joc un meci si incarca pt alta runda se deconecteaza automat si trebuie sa caut alt server.