Probabil ca X2011. Eu am ajuns la 445 km/h cu o Huayra foarte putin tunata.
Printable View
Probabil ca X2011. Eu am ajuns la 445 km/h cu o Huayra foarte putin tunata.
A reusit careva dintre voi Gold la Subaru Impreza Super Lap de la ultimul Seasonal Events? Se cere 1:21.000 timp pe care nu-l pot scoate...tot ce am reusit sa scot 1.21.7**
Imi poate da cineva niste setari ale masinii pt challenge-ul respectiv?
Joaca cineva online acum? Add el_rossy_46
Mi l-am comandat si eu azi de pe zavvi, intr-o saptamana ar trebui sa soseasca. Sa ma astept ca la GT5 la update-uri de 5 kilometri? Also, am uitat, dar parca se renuntase la Spec B. Gresesc?
Update-urile nu mai sunt la fel de mari ca la GT5, dar sunt destule. Si B-Spec da, a fost scos de tot.
Abia astept
Care e diferenta intre GT6 si GT6 Anniversary Edition ?
La anniversary edition primesti un cod pentru a descarca 20 de masini aniversare.
Am citit pe un site si menţiona jocuri care se lansează anul acesta, printre ele era mentionat şi un Dlc Ayrton Sens pt. GT6, ştiţi ceva mai multe info. ?
---------- Post added 29-04-2014 at 00:14 ----------
http://m.ign.com/articles/2013/10/25...-senna-content
N-ai stat sa faci update-urile la GT5, ala are peste 2.5GB. :))
inseamna ca am fost un "norocos" cu 1.5 =))
Vedeti ca e un seasonal in GT5 asa, "de sfarsit", unde va da premiu masini in GT6. Check it out.
mereu când intru in joc, îmi zice datele and time not set. Dau de doua ori x și apoi dispare. Are cine idee de ce apare mereu? ora și data sistemului sunt setate
Vezi sa fie dat PS3-ul pe Daylight Saving Time, asa imi facea si mie la GT5.
Imi spuneti si mie (daca stiti) ce masina s-a adaugat la dealership dupa acest ultim update 1.07? Am crezut ca e vb de acel BMW Vision si m-am uitat in sectiunea BMW dar nu e vb de acea masina.Mi-e ciuda ca apare NEW la dealership si nu stiu unde sa caut sa vad despre ce masina e vb...nu am chef sa ma uit la toate marcile :(
Este un nou bug Tibi.
Si eu am cautat dar n-am gasit vreo masina noua in afara de acel bmw.