Reveniti la subiectul thread-ului, daca aveti chef de certuri puteti sa o faceti in privat.
Reveniti la subiectul thread-ului, daca aveti chef de certuri puteti sa o faceti in privat.
Pentru cei care vor sa participe in noul campionat GT3 se pot inscrie aici .Prima etapa este duminica 2 februarie ora 21.Maine ora 20:30 ultima cursa test pentru cei interesati.Va multumesc.
L-am luat si eu, am jucat pana la National B License. Pana acum imi place, trasee noi, masini noi, grafica putin imbunatatita (doar ca sunt probleme cu umbrele), controlul se simte foarte bine, meniul este mult mai rapid. Acum sa vad daca o sa imi pastrez parerea si in continuare.
Deranjez si eu cu o intrebare ...am luat GT 6 Anniversary Edition , am folosit codul respectiv , toate bune si frumoase dar nu dau de cele 1.000.000 cr (jocul e folosit pe contul de RO); trebuie jucat pe contul de UK pt a avea acces la banuti?
ma si eu am GT6 anniversary mi l-a dat cand am luat consola cu TLOU si GT6 dar nu vad nici-un cod pe nicaieri
sterge poza ca ramai fara cod,codul ala il bagi in psn,acolo unde scrie reedem code,restul vine de la sine
a da am gasit codul mai era o foaie dupa carticica,dar nu cred ca il voi folosi ca nu ma joc GT nu stiu cum sa scap de el sa-l dau pe alt joc
Ceva de genu trebuie sa faci,dupa ce faci asta trebuie sa primesti pachetul aniversar(masini+puncte)
Codul din poza pusa de mine e folosit...
Adytzzz..stiu sa dau redeem la un cod , ideea e ca am primit tot ce e inclus in pack in afara de credite
Bookmarks