Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 246 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1721 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eu zic sa mergi pe EU, asa cum fac majoritatea de pe threadul asta.

2. #1722 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Da dar din cate am inteles lui webpredator o sa ii ajunga versiunea de US...si parca nu vreau sa il iau cu 2 mil jumate cand pot sa-l iau cu 190 ron..

3. #1723 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    vezi la barbavali atunci
    sau poti comanda de pe zavvi daca ai card si iti ajunge cam in 1 saptamana cred.

4. #1724 SP
    Member justamodel's Avatar
    Pt cei care au GT5 Prologe si/sau GT5 PSP Cred ca trebuie sa va luati aceeasi zona ca sa puteti importa masinile.
    Cica my order is dispatched. (amazon) Delivery estimated Dec 10 (

5. #1725 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    plangi ca ti-l iei pe 10 decembrie, eu mai astept pana de Craciun!
    Cuuuuuuuurse yoooou!

6. #1726 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Da dar din cate am inteles lui webpredator o sa ii ajunga versiunea de US...si parca nu vreau sa il iau cu 2 mil jumate cand pot sa-l iau cu 190 ron..
    In cel mai rau caz jucam amandoi lol ...
    Si eu am facut pre-order la versiunea US da' din pacate ajunge numa prin 9 dec. Uite ce am gasit legat de servere:

� Global servers confirmed (dedicated?) in the article linked below:

The game will use the unified global online service server, to provide global synchronization update the content..Play data is synchronized over the network to the official website, some online features can be controlled remotely through a browser, no matter when and where can enjoy the game through the PC.
    New Gran Turismo 5 Trailer + Info (Global Servers) - NeoGAF

7. #1727 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    maine maine maine

8. #1728 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Daca serverele sunt globale atunci nu ar trebuii sa fie probleme..daca nu cum ai zis si tu jucam amnadoi .Dar mi s-ar parea o prostie sa fie region locked multiplayeru pt. ca din cate stiu eu nu au servere dedicate pt multiplayer ci unul dintre jucatori joaca rolul hostului.

9. #1729 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    dak eu am cont pe RO spre ca nu am probleme....nuh?:X::-ss

10. #1730 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Daca sunt persoane carora le frige buza si vor jocul in momentul asta ...tocmai vin din Altex (Ploiesti,cel de langa gara de Vest) unde aveau pe stoc.M-am uitat numai de varianta de PS3.
    L.E
    Ma gandeam ca va fi o varianta si pentru PC, Istrategie.Xbox-ul are Forza,le ajunge

Pretul 299 Ron

11. #1731 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Man, alta varianta inafara de aia de PS3 nici nu o sa gasesti.

12. #1732 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Ma gandeam ca va fi o varianta si pentru PC
    Attached Images Attached Images nobodycaresaboutthepcve.jpg

13. #1733 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    First Review :
    Google Traduction

14. #1734 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    M-am uitat la ultimele clipuri de pe GameTrailers, si vreau sa spun... sfanta clatita, ce-i cu umbrele ? Zimtate zimtate zimtate.

In unele momente arata pur si simplu groaznic.

Seriously, wtf ?

15. #1735 SP
    Junior Member evolution9's Avatar
    Qeci majoritatea isi vor lua zona 2?
    eu jocul il vad sa primeasca nota 9.5/10 au chiar 10 nu sunt reviewer dar eo styu

16. #1736 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mah chiar arata nasol. Ce e cu decorul ? Si interiorul e destul de nasol. Care au fost filmele reale ? Si review-ul puncteaza cateva lucruri destul de standard pentru seria GT. Sper sa fie doar francezii de vina si nu jocul

17. #1737 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Hai calitatea e cum e (jocul arata bine, desi interiorul de la masina de mai sus nu e grozav, plus muchile zimtate etc.), dar sa fie masina premium o duba VW si sa nu fie Veyron sau anumite Dodge Viper sau Corvette-urile mai vechi?! Astia gandesc?

18. #1738 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    dar sa fie masina premium o duba VW si sa nu fie Veyron sau anumite Dodge Viper sau Corvette-urile mai vechi?! Astia gandesc?
    Pai si ei ce mai pun ca DLC? lol

19. #1739 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Aici sunt de acord cu erik si eu.Toata faza cu Premium-standard cars ma deranjeaza si pe mine,si in plus au facut premium cars niste marci de masini pe care n-o sa le folosesc mai deloc doar daca ma obliga jocul sa fac anumite curse cu ele.Si alte masini care intradevar meritau sa fie premium cum e Bugatiul nu sunt,nu e logic deloc.Mai bine o lasau balta cu muzeul lor de 1000 de masini si faceau vreo 300-400 ca la carte cu cockpit view si toate cele si nu mai era nici o discutie atunci.Dar na 1000 de masini,iti dai seama,cred ca apare cifra asta pe toate afisele promotionale si in toate imaginile de pe net

20. #1740 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    nu toate trailer-urile sunt cu aceiasi versiune a jocului...
    a trecut prin multe etape si in multe alte clipuri umbrele arata normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 246 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 187 ... LastLast