Kazunori Yamauchi Prepares for the 2011 Nurburgring 24h
Printable View
“British Lightweights” GT5 Seasonal Event, Online Car Dealership Updated
The latest new Seasonal Event is now available in Gran Turismo 5, featuring British cars under 550PP and weighing less than 1,200kg. Races consist of the following:The game’s “Online Car Dealership” has also been updated with a new batch of cars, once again all with 0 miles and at clearance prices.
- Tsukuba (8 laps / 366,300 Cr.)
- Cote D’Azur (5 laps / 399,000 Cr.)
- London (5 laps / 381,300 Cr.)
- Nurburgring Nordschleife (1 lap / 439,500 Cr.)
- Mt. Aso (5 laps / 392,400 Cr.)
Asa am reusit eu pozitia 1 :1st:...cel cu fiat-ul nu l-am pus pt ca a prea plictisitor
http://www.youtube.com/watch?v=91IESE8cZq0
http://www.youtube.com/watch?v=ssEzR4CaohM
Pe langa British Lightweights avem si cate 2 bucati de Time Trial si Drift Trial.
Premiile sunt mult peste dificultatea problelor asa ca spor!
Ferrari Featured in “La Festa Cavallino” GT5 Seasonal Event
The races feature production Ferraris with 650PP or less in the following events:
- Rome Circuit (5 Laps, 444,900 Cr.)
- Circuit de la Sarthe 2009 (1 Lap, 504,000 Cr.)
- Autumn Ring Reverse (5 Laps, 411,000 Cr.)
- Indianapolis Road Course (5 Laps, 470,700 Cr.)
- Toscana (Tarmac) 106A (5 Laps, 474,000 Cr.)
Super cursele. eu le-am incercat cu diverse Ferrari cu pneuri sports-soft / racing soft, PP560-600 si sunt chiar funny. mi se pare mie sau AI-ul e mai destept, putin? am facut si poze, sa va fac pofta de joc
Si ceva nou:
Quote:
New seasonal super gt!!!!
650pp
races are at
8 laps of indy speedway 411,000 cr helmet,paint and horn prizes
5 laps of nurburgring gp 522,00 cr same prizes
5 laps of leguna seca 468,600cr same prizes
5 laps of cape ring 500,100cr same prizes
5 laps of eifel 523,200 cr same prizes
http://www.youtube.com/watch?v=ySZd2InGKVY&feature=related
---------- Post added 09-07-2011 at 12:36 PM ----------
vreau casca si costumu STIG :wall: :-SS :-w
The latest GT5 Seasonal Event is now available, featuring Super GT cars. Races take place at the following locations:
- Indianapolis Motor Speedway (8 Laps, 411,000 Cr.)
- Nurburgring GP/F (5 Laps, 522,000 Cr.)
- Laguna Seca (5 Laps, 468,600 Cr.)
- Cape Ring (5 Laps, 500,100 Cr.)
- Eifel Circuit (5 Lap, 523,200 Cr.)
Aseara am intrat putin in multiplayer dupa ceva pauza si am redescoperit placerea de a conduce masini mai slabe sau speciale.
Bmw seria 1 tii, Bmw seria 1 135i@360hp, Z4 @ 306hp, Amuse S2000 Gt1 @520hp, Ruf CTR2 @540hp - cu astea ultimele doua am spart orice concurenta pe Suzuka si London.
Ruf e extrem de stabil si pune puterea foarte bine jos, fiind AWD Ruf CTR2 - Wikipedia, the free encyclopedia. L-am lasat stock, doar schimb de ulei. Era cu 0km parca, sau i-am facut mai demult chassis si engine rebuild
Acum vreau sa refac bestia "yellow bird" 87, sa vad daca pot sa o fac mai stabila.
In general caut curse intre 450-550pp, cu road cars, sports soft, all off, ca sunt cele mai antrenante.
Cel mai mult ma dispera skid recovery force. total nerealist.
Oare sunt prea visator sa sper la un DLC cu noul Bmw M5, M1, Z4 nou, RS3, R8 spyder GT, Ferrari 458 spyder, Lambo Aventador, Renault Clio&meganeRS, Opel Corsa OPC Nurburgring, Golf R, Focus RS 500, new SLK, SLS cabrio, Aston 077, Porsche 911&Co, Abarth, DS3, etc ?
Da, esti cam visator... ar fi prea frumos Aventador sau 077... si chiar si DS3! As vrea si noul Fiesta daca se poate... si pune si Scirocco pe lista :))
Dar nu ziceau ei mai demult ca o sa upgradeze usor-usor masinile standard la premium? :-s mai mult asta as vrea...
mda. orice, dar sa fie un aer nou, ca jocul e excelent. Conduc de placere in el cate un model pe care nu l-as conduce in viata reala, fiiind foarte rar si scump.
Sigur apare ceva saptamana asta, pt ca acum 2 saptamani au fost 2 seasonals. Poate vine un nou patch.
daca tot postam wishlist....sa fie : audi RS5 coupe ,koenigsegg ccxr , mercedes SL65 AMG black series ,porshe carrera gt ,gumpert apollo ,honda HSV-010 pt super gt:D
http://www.youtube.com/watch?v=PKMkVucBp3Y&feature=related
Vinde cineva Gran Turismo 5 ? Daca da, dati-mi un PM va rog :)
Incearca si tu la Bazar: Sony Jocuri . Nu aici.
Are un prieten un volan asa ceva pe care am incercat sa il folosim, fara succes, in GT. Intrebarea mea este, daca nu cumva mi-a scapat ceva si trebuie facuta vreo calibrare mai stufoasa ?
PS: accelera singur, butoanele erau complet aiurea setate etc
Si asa se aproprie ziua mea asa ca imi fac un cadou frumos :D un Gran Turismo si un volan Logitech dar totusi jocul are trofee grele ?
Si cum e online-ul ? va mai bagati din cand in cand pe el ....? :-?
Da, trofeele sunt grele si dureaza mult timp sa faci platina ( PS3Trophies zice ca ar dura peste 600 de ore si dificultate 9.5). Cele care mi se par mie grele sunt Gold Standard ( trebuie sa faci Gold la toate event-urile si licentele) si Car Collector ( trebuie sa ai 1000 de masini in garaj).
Am mai intrat si eu azi putin in joc si am facut niste Seasonal Events. British Lightweights mi s-a parut cel mai fun. Prima data am incercat un TVR Tuscan Speed dar nu prea imi place cum se controleaza, apoi am folosit o Evora ( superba masina) supratunata si mi se parea prea usor, si pana la urma am folosit un Lotus Elise si chiar mi-a placut.
Ce parere aveti de acest volan pentru Gran Turismo ? :-?
Volan Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel (PC), Preturi Volan Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel (PC)
sau daca aveti alte recomandari le astept cu cea mai mare placere. :)
Daca vrei am eu un driving force gt...
Sent from my iPhone using Tapatalk
My Favourite Game :x
http://www.youtube.com/watch?v=tmmuHU0jfz8