Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 246 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 ... LastLast
Results 2,121 to 2,140 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2121 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am adus M3 -ul la aproape 550 hp si merge de rupe. Bineinteles ca nu am upgradat doar motorul, ca altfel nu era de controlat. Am jucat cu el 3 curse a-spec proffesional pe care le-am castigat dar dupa niste lupte crancene date cu 458 italia, Lambo sau California, 599. Superb.
    Am ramas surprins de premiul pt gold. Il las secret pt cei care nu ati jucat cursa.
    Am tot cheltuit banii pe m3 si nu am cumparat masini. Joc doar cu ce am castigat. Am jucat si b-spec, sunt level 3 si e interesant daca nu ai timp sa joci, dar vrei sa mai deblochezi cate ceva. Daca am o masina puternica, nu e nevoie sa intervin in cursa. Amuzant e ca poti sa ii spui sa mareasca ritmul, chiar si inainte de curba: rezultatul e ca va depasi prin balarii.

E un joc foarte bun.

Ps. Nu imi place cum arata ploaia pe parbris. Era interesant sa joace toti cu ploaie in multiplayer, dar daca schimbi camera , nu mai apare ploaia.
    In schimb zici ca esti pe gheata. Joc cu Tc off si am renuntat si la driving line.

430 scuderia...wait for me
    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

2. #2122 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    da, a-specs professional sunt dementiale.
    va recomand sa faceti neaparat rost de un volan pentru ca senzatiile pe care le veti trai sunt unice

eu cel putin nu am mai experimentat asa ceva intr-un joc, dar parca stai cu stomacul strans la fiecare curba.

cam asa ceva iese:

3. #2123 SP
    Dupa parerea voastra....care este masina voastra preferata pana acum?
    Eu sunt surprins de controlul masinilor, chiar si la cele de epoca. Se conduc foarte bine.

Pana acum Subaru impreza wrx sti 2010, Bmw M3. Ma gandesc acum daca sa trec la M5 si sa il fac de vreo 700 hp sau sa strang bani de 430 scuderia sau 458 Italia care sunt sportive pursange. Tot acolo ies cu investitia. M5 e racheta dar are aproape 2 tone. Si asta se simte in curbe. M3-ul are 1400 dupa ceva reduceri.

4. #2124 SP
    am observat si eu ca bmw-urile se conduc bine, dar r8-ul m-a secat mai de toti banutii pe care ii aveam cu pretul lui de 200.000

urmatoarea achizite o sa fie probabil un subaru sau un mitsubishi.

5. #2125 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    cam asa ceva iese:
    Activeaza TCS-ul.

6. #2126 SP
    Ai vazut ce preturi au masinile wrc?. Oricum... Sunt multe masini in joc, iar diferenta la manevrabilitate intre premium si standard, daca exista, eu nu o observ.

Ps. Astept sa gasesc un Ruff la Sh. Nostalgia Porsche unleashed cand jucam cu 911 din 1995. Cu spatele ala wide, eleron exagerat si mecanica pura, putina electronica.

Ps2. Celor care le plac simulatoarele hard-core cu masini din epoca 70-80 sa joace Gt Legends. Eu il aveam pe Pc si il jucam online prin 2005-2006 parca

7. #2127 SP
    da, gt legends simuleaza bestial... iti moare motorul daca ridici piciorul prea repede de pe ambreiaj

Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Activeaza TCS-ul.
    imi plac provocarile

8. #2128 SP
    Pe nurburgring in cursa supercars am trait si eu senzatii. Si in cursa pe circuitul nascar unde am mers si cu 330km/h era aiurea ca m-am incurcat in oponenti pe la vreo 300 si ziceai ca se dezintegreaza ecranul cum ma rasuceam. Iar masina avea tobele in X iar spatele tindea sa se scurga la stanga. Vizual doar.

9. #2129 SP
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    da, gt legends simuleaza bestial... iti moare motorul daca ridici piciorul prea repede de pe ambreiaj

imi plac provocarile
    De multe ori, problema nu era sa castigi cursa, ci sa o termini. Avea damage vizual cat si mecanic. Un joc superb pt cei hard-core. Eu il jucam cu un controller identic cu cel ps3. Ca era nevoie sa controlezi acceleratia si directia fin. Din tastatura era groaznic. Gran turismo e mai accesibil dar ma satisface pe deplin pt ca vreau sa conduc de fun, nu sa ma enervez tot timpul.

10. #2130 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Wow mi-am dat seama aseara ca imi plac mult si masinile Standard, se conduc foarte bine si unele sunt chiar interesante si merita incercate.
    Asa ca am ramas cu 0 Credits aseara... i love cars (e si un trofeu)
    I got no cash but I got a lot in stash need to get home man... to my babies. I LOVE my '70 Challenger R/T
    Attached Images Attached Images circuit-de-la-sarthe-2009-no-chicanes-.jpg suzuka-circuit.jpg

11. #2131 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    A mai inceput cineva sa joace B-Spec ? Sunt doar lvl 8 dar cred ca eventual o sa ajunga sursa principala de facut bani, asta daca nu avem destul timp sa ne conducem singuri masinile in A-Spec

Inca mai primesc pm-uri de la voi cu Id-rile de PSN , spre seara o sa postez lista aici si o sa il rog pe Grey sa o mute pe prima pagina a acestui thread. Asa ca faceti-va loc in lista de prieteni

12. #2132 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Din colectia proprie:
    Attached Images Attached Images ahrweiler-town-square_1.jpg autodromo-nazionale-monza.jpg autodromo-nazionale-monza_1.jpg circuit-de-la-sarthe-2005-no-chicanes-.jpg circuit-de-la-sarthe-2005-no-chicanes-_1.jpg circuito-de-madrid.jpg fuji-speedway-gt_2.jpg fuji-speedway-gt_3.jpg kyoto-gion.jpg laguna-seca-raceway.jpg red-bull-hangar-7.jpg superspeedway-daytona_5.jpg

13. #2133 SP
    uite aici topic pentru poze cu colectia:

http://www.consolegames.ro/forum/f23...os-collection/

14. #2134 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Dupa parerea voastra....care este masina voastra preferata pana acum?
    Am 3 Lambo-uri, ultimul e maxim tunat, am reusit sa fac gold la Prof - GT Wolrld Championship, si am primit premiu un Veyron ...

Nu sunt foarte usor de controlat, mai ales cand ajungi sa le tunezi maxim, in schimb au 4WD, cand musti curba nu intra in balans asa usor.

Cea mai controlabila masina a fost un Ferrari Italia (are si o acceleratie buna) - luata cu imprumut de la kobayashi ... acum strang banuti si eu pentru una.

15. #2135 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    nu inteleg de unii s-au plans de grafica
    Mie mi se pare foarte buna!

16. #2136 SP
    este la nivelul anului 2008, d-aia s-au plans.

nici ps3-ul nu poate mai mult, la cat ram are.

*si atentie ca screenurile din modul de facut poze nu au nici o legatura cu jocul.
    grafica aia nici pe ps4 nu o s-o avem din pacate.

17. #2137 SP
    Ai dreptate,dar eu zic ca dupa ce intri in joc calumea numai conteaza grafica.
    Parerea mea.

18. #2138 SP
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    Ai dreptate,dar eu zic ca dupa ce intri in joc calumea numai conteaza grafica.
    Parerea mea.
    asta e o prostie, sincer.
    normal ca conteaza grafica... da-o dracu de treaba... este SIMULATOR, nu strategie, nu joc de carti.
    un simulator trebuie sa aibe imersiune, sa te faca sa te simti ca esti ACOLO, si nu tolanit pe canapea.

cand ii aud pe unii ca domne, eu sunt gamer adevar si mi se rupe mie... ca daca io vreau pot juca gt5 si in mod text! iti vine sa te intrebi daca sunt sanatosi...
    the end.

19. #2139 SP
    daca nu straluceste caroserie pe masina ca la nfs aia nu inseamna ca n-are grafica

20. #2140 SP
    pai cine s-a plans de asta?
    si de cand nfs arata bine? ca ultimele titluri au fost catastrofale...

problemele la gt5 tin de umbrele pixelate care strica tot aspectul, de copaci facuti parca in anii '90 si de ce se intampla cu pixelii aia cand apare un nor de praf sau ploua... cand totul devine o ciorba pe ecran.

sper in timp sa vina cu patchuri.

si eu am trecut peste grafica cele mai mari probleme actuale mi se par:
    1. ca nu poti curata ecranul de *****ul ala de display. simulator si nu poti avea ecranul doar cu bordul fara lista de participanti la cursa si alte balarii... eu nu am mai vazut joc sa nu le poti dezactiva si chiar nu stiu ce a fost in capul lor cand nu au inclus chestia asta. (bine ca se poate remedia printr-un patch, care sper sa vina...)
    2. damageul vizual cat si cel tehnic... care este deplorabil. (asta din pacate nu cred ca se poate implementa printr-un patch)
    3. ai-ul concurentilor care nu le depaseste numarul de la pantofi.. asta daca or avea pantofi, desi cred ca conduc desculti
    intra in tine ca idiotii... nu s-au preocupat niciun pic de programarea ai-ului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 246 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 ... LastLast