un ghid bun ptr drifting in GT5rologue stie cineva? Tot incerc sa fac niste drift-uri in arcade dar nu imi ies deloc, iar cand imi ies ajung in zid cu masina!
un ghid bun ptr drifting in GT5rologue stie cineva? Tot incerc sa fac niste drift-uri in arcade dar nu imi ies deloc, iar cand imi ies ajung in zid cu masina!
In general pt drift iti trebuie volan cum zice si in filmulet, dar daca nu ai decat controllerul nu ai ce face decat sa folosesti cam aceleashi setari si sa te straduiesti cat mai mult![]()
Early photo of Kazunori Yamauchi doing some car testing for upcoming Motor toon Gran Prix and basis for Gran Turismo 1.![]()
Video: Gran Turismo 5 PS3 Packaging Reveals Three Discs - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks
LE in graba mea nu am vazut ca era deja postat. Cer scuze
Toyota FT-86 Screenshots
mai multe pe link
Doamne cum arata jocul asta...nebunie totala...il ador de numa numa...singurul minus care il consider eu pt acest joc este faptul ca are cam aceleasi circuite de cand a aparut seria.Daca la acest capitol ar fi mai diversificat cu circuite mai noi intrate in calendarele competitionale, nu stiu ce i-ar mai lipsi.
![]()
Gran Turismo 5 To Have Track Editor | E4G | Everything For Gamers
could be a broadcast to the Digi Expo trade fair recently confirm. It could be a broadcast to the Digi Expo trade fair recently confirm. Apart from a window of release, he would also out with the online component will be huge and the game will also have a track editor. Apart from a window of release, he would also out with the online component will be huge and the game will also have a track editor.
Vai doamne cum arata pozele si masinile astea,ma inebunesc japonezii astia,deabia astept sa pun mana pe joc.
Stiti ce cred eu? Nu mi-o luati in nume de rau, nu-s xbox fanboy, dar tare mi-e teama ca, pana apare GT5-ul, vor incepe sa apara trailere pentru Forza Motorsport 4... va dati seama ca producatorii seriei Forza deja lucreaza la partea a 4-a.
Toate eforturile astea de a depasi Forza 3 nu vor mai conta absolut deloc cand GT5-ul va ajunge sa sa se bata cu Forza 4, pentru ca la cum merge treaba si la cate intarzieri au tot bagat cei de la Poliphony (fie din cauza numarului mare de masini din GT5, fie din cauza GT5 PSP etc.), scenariul asta nu mai e deloc greu de crezut.
Da, e misto sa ai multe masini intr-un joc, dar cand numarul asta face ca jocul sa intarzie cu un an-doi-trei, parca-ti doresti sa fi aparut DOAR cu 4-500 de masini si gata. Acelasi lucru e valabil si pentru track editorul anuntat recent. La ce bun, daca jocul nu mai apare odata? Pare mai degraba ca vor sa mai linisteasca fanii cu cate un trailer, cate un nou feature, iar ei de fapt nu-si mai vad capul de treaba de la cate chestii au incercat sa bage in GT5 si si-au dat seama ca nu au cum sa se mai incadreze in nici un deadline.
E cam ca in cazul Blizzard. Nu au mai zis nimic de Diablo 3 ani de zile, au trantit recent niste trailere jenante cu o noua clasa de personaje ca sa mai inchida gura nemultumitilor si o zi buna.
inteleg sa se mai puna aceleasi filme dar chiar 2 pe aceiasi pagina? superman filmul asta e cu exact 5 posturi mai sus de al tau
Bookmarks