Merita cumparate in general, pentru mai multi eroi, printre care si Yi, daca nu joci AP :)
Printable View
Merita cumparate in general, pentru mai multi eroi, printre care si Yi, daca nu joci AP :)
NU.Ce merita cumparat la capitolu rune :
Atack speed - rupi cu ranged hero / melee
Crit dmg - special pentru shaco / gank / tryndamere ...cei care au jucat cu mine stiu cum fac kill din 2 hituri :D
Magic pen - 2 hits 1 kill eve si sunt perfecte pentru orice erou AP / Hibrid
Mie mi se par foarte folositoare si runele de AP. Mai ales ca dau undeva pe la 18AP, fata de 8.5MP, cat iti dau runele de MP. Pana acum insa n-am prea multe rune :D Ma concentrez pe eroi.
Deci ori e defect Gangplank ori nu stiu,cu tryndamere si cu crit glove dau crit dupa crit,iau manusa ma duc mid contra karthus UN CRIT N-AM DAT,cumpar phantom dancers..iar nici un crit.Cumpar infinity edge..nimic...cumpar potiunea de agility care da si aia crit chance.Tot jocu 2 criticale am dat cred.WHADAFAC
Noul erou :D arata demential
YEY new Hero!
Abia astept sa vad ce abilitati o sa aibe si cum o sa fie :x
In loc sa scoata eroi pe banda rulanta mai bine repara chat-ul, care merge in 10% din jocuri.
The next champion has been leaked; it is a healer/support type champion that costs 6300 IP.
Nymph Morph (Q): Irelia morphs into a nymph spreading the benefice of her kind.
Irelia gains an additional 20% of her armor and magic resistance, healing herself and nearby allies for 20/30/40/50/60 (+.25) health per second for 6 seconds.
Cost: 80/90/100/110/120 Mana
Range: 650
Gift of Nature (W): Irelia passively increases her ability power and attack damage, activating this skill to further increase her allies ability power and attack damage.
Passive: Irelia gains an additional 3/6/9/12/15% of her ability power and attack damage.
Active: Irelia resonates grace to her allies, increasing their attack damage and ability power by 3/6/9/12/15% of Irelia's attack damage and ability power for 10 seconds.
Cost: 50/50/50/50/50 Mana
Range: 800
Nature's Guidance (E): Irelia summons a guardian from nature, aiding her in battle and scouting nearby locations.
Passive: Irelia gains 3/6/9/12/15 Mana per 5 while her guardian is not summoned.
Active: A guardian is summoned that is immune to all damage and effects. While Irelia is within 800 range of her guardian, she gains 20/30/40/50/60 ability power and 10/10/10/10/10% movement speed. The guardian lasts for 20 seconds and has 425 movement speed.
Cost: 100/100/100/100/100 Mana
Twisted Earth (R): Using the forces of nature, Irelia drives down the elements upon nearby foes.
Surrounding enemies take 150/300/450 (+1.25) magic damage over 2 seconds and have their movement speed slowed by 20% during this time.
Cost: 100/150/200 Mana
Earth's Protection (Passive): Irelia is shielded for 15% of the health she heals to herself and nearby allies. This shield can stack and lasts 7 seconds.
I tried her out a few times on test realm and she seemed pretty fun overall. She is innately squishy and mana intensive.
Her Q has a low cooldown, i believe about 10 seconds at 5. Her guardian (e) is very interesting- can be used for scouting, reconnasance, and just a good overall buff. Her W is a very nice passive for friends, At the end of games i can usually get about 100 AD and 200 AP, meaning 15 AD and 35 AP for everyone on the team.
Her ultimate is very low cooldown (somewhat like teemo's) 20 second cooldown at lvl 3
Mi se pare ca seamana cu Sona un pic. Din poza nu arata deloc a support/healer. Un melee DPS nu mai scot si ei?
---------- Post added 10-11-2010 at 02:24 AM ----------
Hmm, primul meci cu LeBlanc fu un esec memorabil :D Q,R,W,Q,E, ignite si fugi. Cam asta faceam in toate luptele :D Cand aveam mana bineinteles. Si cand nu muream instant.
O chestia nasoala la LeBlanc e passiva aia a ei cu clona pentru ca , cand ramane fara hp ea face repede clona dar nu se poate misca timp in care poate fi inconjurata de alti sau daca e un Ryze de ex sa i se duca cd-ul la Spell Flux si sa le ia pe amandoua....
In loc sa scoata eroi cu tate cat capu tau ..mai bine scot un patch pentru *****urile de zi cu zi ( chatu care pica / match makingu defect / report care CHIAR functioneaza / echilibrare eroi..nu sa scoti un erou care se pipilica pe toti vechi ) ...jocu asta a devenit "cine are ultimu erou ruleaza harta".
Parca au scos report de tot, nu? Eu nu mai vad prin optiuni dupa ce se termina jocul. Normal ca scot eroi noi, ca unii mai dau bani pe eroi ;) S-au obisnuit sa fie injurati ca nu merge chatul sau mai stiu eu ce, asa ca nu se grabesc.
L-au scos de tot...tre sa trimiti e-mail,adica hai sa trimitem mailuri cu poze cand puteam apasa un buton.
Devine din ce in ce mai stresant,chatul nu merge,nu merge sa dai drumu la un premade,ies pe capete la champion selection,ies pe capete in joc minim 2,matchmaking de cacao...E INSUPORTABIL !!!
Aseara am facut si eu pe noobu infect impreuna cu un prieten,eram eu ( kaiser ) si wpigeon ( tryndamere ) , ma duc mid ca ashe a noastra afk,se trezeste defecta ca vrea ea mid si zic ca stau eu ...si incepe sa se sparga in figuri ca ok stam 2 mid,si i-am zis ok..ma bag afk cu pigeon si am stat afk amn2 :))
Sa nu mai zic de idiotii care ameninta ca stiu ei pe cineva din riot si ca de maine nu mai intru...si uite ca s-au adunat saptamani de cand ameninta ca nu mai intru :)
Ma chinui de 5 meciuri sa iau first winul si nimic,nu cu cine efectiv.
Ori nu ma pricep eu si asta e un build imba, ori playerul era dus (3x Boots of Swiftness)
Da scoru lui nu iti spune nimic? :)) 3/16