Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 124

Thread: Star Wars The Old Republic - MMORPG

1. #61 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am, am. Lasă-mi te rog adresa pe PM.

2. #62 SP
    Member Swift's Avatar
    Eu sunt membru de cativa ani..crezi ca mi-am facut cont numai ca sa iti cer tie invitatie?

3. #63 SP
    Nu contest faptul că ești �nregistrat de cațiva ani pe forum. Nu cred ca ți-ai făcut cont doar ca să-mi ceri mie invitație. Nu știu daca ai citit cu atenție postul meu anterior. Prioritate au cei pe care-i cunosc sau au activitate pe forum.

Nu ofer invitații dec�t la userii cu activitate pe forum sau pe care-i cunosc.
    Dacă mai primesc invitații, cu cea mai mare plăcere.

Cheers!

4. #64 SP
    Member Swift's Avatar
    Nu stiu ce intelegi tu prin activitate..

5. #65 SP
    Nu are rost să intru �n polemică. Mă faci să mă simt de parcă �ți datorez ție ceva.

###Vei putea să-l joci �ncep�nd de joi, 15 martie, p�nă luni, 19 martie. Va fi FREE �n perioada anterior menționată.

6. #66 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    M-am jucat aseara pe serverul recomandat de tine Mask. Jocul ca si MMO este excelent. In schimb daca esti fan Star Wars atunci nu are cum sa nu te cucereasca. O sa mai testez cand mai am timp. Foarte enervant cand timpul este asa de pretios, iar acel timp scurt care il dedici gaming-ului nu prea stii ce sa joci.

7. #67 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum naiba alegi advanced class? Am trecut de mult de level 10, iar atunci cand merg la trainer-ul clasei mele, imi spune " I don't have time right now". Am cautat pe net si am aflat ca e un trainer la imperial fleet unde alegi advanced class, insa al meu nu are timp .

Chiar nu stiu cum altfel pot sa fac. Mask?

8. #68 SP
    Tu ți-ai făcut Sith Warrior? Dacă da, check this link:
    Advanced Training: Sith Warrior | SWTOR Quest Database

Mai �nt�i trebuie să iei questul de la Lord Lokar, abia apoi te duci la Lord Krymin (Advanced Trainer)

Dacă ai ales Warrior, ai de ales �ntr Marauder și Juggernaut.
    Bullitt e numele tău? Nu te-am vazut online p�nă acum.

9. #69 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai n-am activat inca jocul, ca mai am o zi de trial si probabil asta e motivul pentru care nu m-ai vazut online. Si sunt doar level 13-14 la Sith Warrior si level 10 la Jedi

Citesc ce mi-ai dat tu si intru acum sa vad daca reusesc. Cred ca o sa ma fac Marauder ca se bazeaza mai mult pe lightsaber

10. #70 SP
    Să-mi dai de veste dacă a mers.

11. #71 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A mers man. Sunt Sith Marauder acum. Merci de pont. Mai pe seara o sa intru sa joc pana la level 15 si sa activez apoi jocul.

12. #72 SP
    Ok

I-am zis cuiva din guild să-ți dea invite dar nu mergea, �i zicea că faci parte deja dintr-o guildă. Probabil din cauză ca �ncă n-ai activat jocul.

13. #73 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu man, chiar fac parte Am primit o invitatie intro guilda tocmai cand omoram niste chestii si am dat ok sau yes din instinct. Acum am tot cautat un buton sau ceva sa ies din guilda, dar nu l-am gasit

14. #74 SP
    Mai am o invitație de oferit.

tudyniuz, pe unde ai dispărut?

15. #75 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am avut problema ta cu cardul. Si mi-am bagat ceva in jocul asta pentru doua zile, dar am pus acum un card si vad ca s-au servit deja cu vreo 5 RON. In fine, in seara asta o sa apuc si eu sa mai intru in sfarsit dupa o pauza de cateva zile.

Aah, si pe mine nu ma lasa sa trimit invitatii, imi cer sa am subscription

16. #76 SP
    Păi da, odată ce �ți atașezi cardul/game time card de cont o să poți trimite invitații. Cam fomiști la faza asta. Ah stai, EA e la c�rmă.

untitled.png

17. #77 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt tampiti man. Uite:
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png

18. #78 SP
    Mda, probabil ai să poți doar după ce �ți expira cele 30 de zile trial. (O sa poți atunci c�nd �ți iau ei bani de pe card pentru prima lună) Abia atunci ești ”A TRUE SUBSCRIBER” //facepalm.

19. #79 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai am pus cardul doar de forma, o sa folosesc game card pentru ca am gasit 60 de zile cu 70 RON.

20. #80 SP
    M�ine după-amiază c�nd am să mai intru am să cresc puțin meseriile. Am ales Biochem / Bioanalysis / Diplomacy (se leagă �ntre ele) Am �nțeles ca �n 1.2 ăsta o sa fie cel mai profitabil combo. xD

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast