Cu alte cuvinte Humble bundle Capcom
Printable View
Cu alte cuvinte Humble bundle Capcom
GTA V - 40 de euro. In sfarsit, o reducere la varianta de Steam. :)
Ultimele 2-3 zile actually..
Logitech MX Master
GTA V (reducere pe Steam)
Splinter Cell Conviction & Blacklist (intre 1 si 4 euro pe G2A.com)
Battlefield 4 + Premium
MX Master? Eu zic ca eu zic ca te va dezamagi, iar pentru gaming chiar nu e ce trebuie. Uite: http://www.consolegames.ro/forum/f29...ml#post1249869
Sincer imi cam pare rau ca nu am luat M705 Marathon, l-am vazut azi in magazin si mi se pare OK ca marime si forma. Si nu-mi faceam griji de baterii 3 ani de zile... Cu Master-ul inca n-am avut probleme in cele 2-3 zile de folosinta, nici cu scroll, nici freeze-uri. Nici nu folosesc aplicatia de la Logitech, imi ajung functiile lui standard.
Astazi mi-a sosit placa video Asus STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING :D (placa a fost cumparata de black friday de la atex la pretul de 713.24 RON):
PS: Sunt foarte multumit de quality build si design, abia astept weekend-ul pentru a o monta in calculator si pentru a o testa XD.
Cumparat zilele astea.
Football Manager 2016 - Altex , 160 lei.
Update! (acum cateva zile)
http://www.youtube.com/watch?v=mjD_Ce2ISyw
Sursa Seasonic 620W S12II Bronze, cumparata de la atex pc cluj cu 344 RON, cand vine vorba de sursa nu ma joc, iar Seasonic este o investitie solida, fiind foarte multumit de calitatea produselor celor de la Seasonic si in trecut:
PS: inca un upgrade si am terminat XD.
De mult asteptam o reducere de 50%, dar nu am mai avut rabdare si l-am luat si mai scump:
- Besiege - 5.69EUR
Cadou. [emoji320]
2 x 8 Gb Kingston Hyper X Savage 2400Mhz CL11 1.65v (in total 16 Gb RAM, cumparati de la Intend in Cluj-Napoca cu 500 RON), acesta este ultimul meu upgrade din acest an, si pentru o perioada lunga de timp (sincer la ora actuala sunt foarte multumit de cum functioneaza configuratia mea datorita acestor upgrade-uri):
Dying Light 4 Pack de pe Steam, pentru mine si inca 3 prieteni.
Am mai achizitionat si Postal III sarbatorile astea, dar aia ii consider bani aruncati pe geam.
Primite la achizitia procesorului, chiar mi-e putin rusine ca pana acum nu am cumparat CS Go.
- Just Cause 3
- Counter Strike Go
Sa nu-ti fie :))
olx & emag :evil:
De pe Gamerland. Am dat precomanda, dar au avut ceva probleme si s-au revansat prin livrare gratuita si un poster.
Sorry RonanN1 dar am trecut la echipa adversa :evil:, si nu regret nimic, pentru cei ce nu stiu, am avut un AMD FX-4300 overclock-at la 4.6Ghz, acest procesor pe care l-am cumparat acum (pentium G3258), i-am facut overclocking la 4.2 Ghz si spala pe jos cu AMD-ul la toate sarcinile ce ma intereseaza pe mine XD.
Procesorul Intel Pentium G3258 Anniversary (unlocked) a fost luat de la emag cu 315 RON (promotie).
Placa de baza Asrock Z97 Anniversary a fost luata de la Altex cu 328.23 RON
Carcasa Segotep Blade a fost luata de la Intend Cluj-Napoca cu 135 RON (mi-a placut foarte mult cum arata XD, si spre surpriza mea la pretul acesta calitatea oferita este surprinzator de buna =D>.
Dupa ce imi rezolv problemele, si instalez programele, plus rulatul de teste, voi posta in PC gaming club poze cu noul meu build si cu build-ul ce l-am facut pentru mama mea :p.
si acum poti sa ne arati (sau sa arati tuturor) ce diferente exista intre AMD si Intel :)