Ideea e ca cele doua DLC-uri care imi lipsesc sunt 20EUR iar Legendary e 9EUR, insa chiar si asa, nu mai am chef sa il cumpar iar. Pentru a patra oara, ca sa primesc a cincea editie, ca la anu sa iau a sasea editie pentru PS4. 8-}
Printable View
Ideea e ca cele doua DLC-uri care imi lipsesc sunt 20EUR iar Legendary e 9EUR, insa chiar si asa, nu mai am chef sa il cumpar iar. Pentru a patra oara, ca sa primesc a cincea editie, ca la anu sa iau a sasea editie pentru PS4. 8-}
Pai cumperi anul asta ediția de PS4, în decembrie sigur ajunge la jumătate de preț.
Daca esti interesat, pe g2play.net un pachet complet cu DLC-urile sunt 8 euro+taxe (separat din pacate iesi mai scump).
oricum remaster-ul ala e irelevant pentru pc...because mods.
^Nu si pentru cine doreste o experienta vanilla, problema cu moding-ul este ca poti sa ajungi atat de mult sa tot modifici jocul incat sa se piarda directia si farmecul lui, sau poti sa te pierzi in moding si sa uiti de joc, eu am patit-o si am decis sa fac o pauza cu moding-ul. De ceva vreme tot vroiam o experienta imbunatatita pentru Skyrim iar acum ca o voi avea sunt nerabdator XD.
----------------------------------------------------------------------------------
Acestea find spuse... nu este tocmai pentru mine dar i-am cumparat mamei mele, un Monitor-TV LG IPS, avea un televizor cam amarat si de multa vreme am vrut sa-i fac rost de ceva de calitate, totusi nu pot spune ca nu am iesit si eu in castig, mi-am recuperat cel de-al doilea monitor :p, un LG 5:4 (de obicei suportul ce l-am facut pentru monitoare este acoperit dar cum rearanjez si fac curat prin casa nu m-am mai obosit pentru o poza), in rest ar mai fi si adaptorul bluetooth ce l-am luat pentru maneta DS4, acum astept sa soseasca adaptorul wireless pentru maneta de XB1.
cumparate cu 5 lei bucata de la Ventuum Games din Polus, Cluj.
Am mers pana la urma pe varianta pentru PC :evil:.
199 de la Media Galaxy. Scrie pe ambalajul jocului in poza :).
:facepalm:
God Eater 2: cumparat de pe steam, pretul a fost de 25 euro la reducere de 50% (oferta tine pana la 1 noiembrie).
Adaptor wireless pentru maneta Xbox One: altex 99 RON (am decis sa ascult sfatul lui Ronan :D).
Cat despre ultima imagine... GG Bethesda, s-au tinut de promisiune =D>.
I-am facut mamei cadou un laptop nou. Avea un i3 prafuit :))
Eu nu am observat asta, asa ca sunt foarte multumit de controller xbox one + receiver wireless. Dupa parerea mea cel mai bun controller pentru PC, ca la controllerul de PS4 dar mai ales PS3 am observat mari probleme cu deconectarea dar si o accuratetea scazuta fata de folosirea lui pe PS4/PS3.
Cadoul intarziat, pt. logodnica de aniversarea noastra. Nu e vina mea ca s-a lansat tarziu. :D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4a76edf03e.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a90f855246.jpg
Titanfall 2:
Un joc foarte bun, il recomand cu incredere, mai ales ca acum e la reducere:
Ca tot venii vorba de vinerea neagra :evil::
Deepcool Tesseract - 140 RON intend cluj
Placa de baza M5A990FX PRO R2.0 - 580 RON intend cluj
Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum - 200 RON emag
Mai am inca doua produse pe drum :evil:, voi oferi imagini cu o calitate mai buna cand asamblez totul XD.
Mda... weekend gratuit pentru Overwatch, pe deasupra si discount de aproape 50% la versiunea Origins, de fier sa fiu si tot as ceda :)).
Farming Simulator 15- 10 lei |Altex
Prima parte din comenzile de pe emag :D
Attachment 273660Attachment 273661Attachment 273662