Sistemul e destul de ok... dar:
1. De ce ti-ai lua memorii la 1333Mhz cand ai placa ce suporta linistita 2200Mhz ? La overclock vei fi fortat sa tii totul mai jos din cauza memoriilor. Macar ceva pe la 2000Mhz sa-ti fi luat: TeamGroup Xtreem Ram LV 4GB (Kit 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9 Memorie - PC Garage
2. i5-750 ala cere cel putin asa ceva Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev. 2 Cooler - PC Garage
3. Degeaba ai super piese daca ai o problema de software, un conflict, probleme cu voltaje, etc... Stiu ca in ziua de azi e simplu sa faci un PC... insa de la a face o lista si pana la a face un sistem sa mearga impecabil, e cale lunga. Iti dau un simplu exemplu: am avut un super PC de facut de curand, care in momentul in care se apuca sa transfere ceva mai mult pe placa de retea... intra in vrie, cu usage 100% CPU... A trebuit sa testez 5-6 versiuni de drivere, sa ma joc cu tone de setari, pachete, etc... pana i-am gasit solutia. La fel, degeaba pui super sistem daca arunci un antivirus de 2 lei, care sa manance din procesor cate 25-50%...

Bookmarks