Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 280

Thread: Windows 10

1. #141 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Chrome mananca si mai mult ram, e o mizerie. Firefox nu imi place deloc cum arata, desi e foarte efficient. Niciunul nu se potriveste foarte bine cu interfata Windows 10. Edge e mult mai frumos, si imi sacrific niste ram pentru asta.

Microsoft a dat licenta Windows 10 si celor care aveau sisteme de operare piratate...

2. #142 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Edge din pacate are suport zero pentru extensii (cel putin momentan). Asta il face egal cu zero pt. mine, si sunt sigur ca si pentru multi altii.

3. #143 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Jucate si verificate pe laptopul meu, Lenovo G50-70, cu Windows 10 : Alien Isolation, GTA V, The Witcher 3, Bioshock Infinite : Complete Edition, The Vanishing Of Ethan Carter. Toate ruleaza mult mai bine decat pe Windows 7 sau Windows 8.1. Si cand spun asta ma refer la fps. Nu am intampinat nicio eroare pana acum, cred ca voi cumpara acest windows.

4. #144 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #145 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Experienta mea cu jocuri pe cele 3 platforme (10/8/7):

RE:Remake - merge la fel pe windows 10/8/7
    Final Fantasy XIII - merge mai bine pe windows 10/8 decat pe windows 7 (bizar dar diferenta se simte la redarea cutscene-urilor)
    Dead or Alive 5 Last Round - merge excelent pe Windows 7 1080p 2048 px shadows si MS2XAA dar pe windows 10 si pe windows 8 sufera de FPS drops, cu 1080p no shadows si fara AA... pe windows 10 deasemenea nici maneta de xbox one nu este recunoscuta corect de joc.

F.E.A.R./F.E.A.R. 2 - merge la fel pe toate platformele
    Bioshock - la fel pe toate platformele...

Doar acestea am apucat sa le testez...

6. #146 SP
    FEAR si FEAR 2 sunt jocuri foarte vechi, primul aparut prin 2005, iar al doilea prin 2008-2009. Ambele ruleaza fara probleme pe rasnite cu 1 Gb ram sistem si 256 mb ram video si procesoare dual-core din acea perioada.
    Final Fantasy XIII nu am jucat, dar am inteles ca portarea pentru PC este execrabila, prost optimizata. Din punctul meu de vedere, portul de Final Fantasy XIII nu ar trebui sa fie un mare mancator de resurse daca ar fi fost bine optimizat.
    Bioshock spui ca merge bine pe toate platformele. Acum depinde care Bioshock, primul a fost lansat pe 21 august 2007, deci vorbim de un joc aparut in urma cu 8 ani. Ar fi culmea sa nu mearga bine chiar si pe batranul XP.
    In schimb, la Bioshock Infinite am schimbat setarile de calitate de la medium (vorbim de un laptop, totusi), unde inainte intalneam fps drops, la high, iar acum ruleaza fluent, fara fps drops.

7. #147 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Nu am intampinat nicio eroare pana acum, cred ca voi cumpara acest windows.
    Welcome to Romania! Your car is already here!
    Attached Images Attached Images tactical-facepalm.jpg

8. #148 SP
    ^Intradevar este necesar un facepalm dar pentru tine nu pentru el, se cumpara licenta de a folosi windows-ul, nu kit-ul in sine (care poate fi descarcat gratuit chiar de pe site-ul oficial microsoft), din punct de vedere legal il poti folosi 30 de zile fara nici o problema.

FEAR si FEAR 2 sunt jocuri foarte vechi, primul aparut prin 2005, iar al doilea prin 2008-2009. Ambele ruleaza fara probleme pe rasnite cu 1 Gb ram sistem si 256 mb ram video si procesoare dual-core din acea perioada.
    Final Fantasy XIII nu am jucat, dar am inteles ca portarea pentru PC este execrabila, prost optimizata. Din punctul meu de vedere, portul de Final Fantasy XIII nu ar trebui sa fie un mare mancator de resurse daca ar fi fost bine optimizat.
    Bioshock spui ca merge bine pe toate platformele. Acum depinde care Bioshock, primul a fost lansat pe 21 august 2007, deci vorbim de un joc aparut in urma cu 8 ani. Ar fi culmea sa nu mearga bine chiar si pe batranul XP.
    In schimb, la Bioshock Infinite am schimbat setarile de calitate de la medium (vorbim de un laptop, totusi), unde inainte intalneam fps drops, la high, iar acum ruleaza fluent, fara fps drops.
    Exceptand FF XIII care intradevar a fost un port teribil, nu inteleg de ce varsta lor este chiar atat de importanta, pur si simplu mi-am impartasit experienta, postul meu nu a fost un atac sau un mod de a aduce un prejudiciu postului tau, pur si simplu mi-am impartasit experienta cu cateva titluri mai vechi si mai noi care intradevar nu sunt bazate pe ultimele versiuni DX.

9. #149 SP
    Member Kratos's Avatar
    Hai sa fim seriosi! Daca as primi cate un cent de fiecare data cand aud la romani expresia 'cred ca voi cumpara acest joc', as fi bogat!

Iar trial-ul de la Windows 10 este pentru 90 de zile, nu 30: Microsoft launches free, 90-day trial of Windows 10 - CNET. Dar te asigur eu ca aici nu vorbeste nimeni de trial.

10. #150 SP
    Avand upgrade gratuit nu m-am uitat la perioada de gratie, am spus 30 de zile pentru ca atat era admis la versiunile precedente. In rest.... sunt doar speculatii si nu merita comentate.

11. #151 SP
    @kratos, asa-i ca nu ai gandit prea mult inainte de a posta ? Te-ai gandit ca unii dintre noi avem licente originale de windows 7 si 8.1 trecand la windows 10 printr- un update ? @Strike, relax, nu am considerat un atac cele spuse de tine, doar am afirmat ca unele jocuri care sunt mai vechi ruleaza bine pe orice windows.

12. #152 SP
    Member Kratos's Avatar
    @kratos, asa-i ca nu ai gandit prea mult inainte de a posta ? Te-ai gandit ca unii dintre noi avem licente originale de windows 7 si 8.1 trecand la windows 10 printr- un update ?
    Invata si tu sa minti mai frumos. Daca faceai update la un Windows original atunci n-ar mai fi fost nevoie de acel 'cred ca voi cumpara acest windows'. Dar sa nu te chinui sa mai raspunzi. Am citit posturile tale anterioare de pe thread si m-am lamurit.

13. #153 SP
    Pai update-ul este gratuit 1 an dupa care trebuie cumparat. Dar nu stiu cine esti tu sa ma justific tie.Pare ca ai chef de flame.

14. #154 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Te-ai gandit ca unii dintre noi avem licente originale de windows 7 si 8.1 trecand la windows 10 printr- un update ?
    Am mai zis-o si o mai zic: Microsoft a dat licenta si celor care au avut sisteme de operare piratate.
    Mai mult, licenta obtinuta prin upgrade este permanenta, nu doar pe un an.

15. #155 SP
    Member Kratos's Avatar
    Pai update-ul este gratuit 1 an dupa care trebuie cumparat. Dar nu stiu cine esti tu sa ma justific tie.Pare ca ai chef de flame.
    Nu am chef de flame dar ma deranjeaza afirmatiile tale eronate si urasc atoatecunoscatorii. Ai mai pus un pic gaz pe foc spunand iarasi ceva neadevarat: update-ul este gratuit daca ai licenta de Windows 7, 8 sau 8.1, iar peste un an nu trebuie sa cumperi nimic, ai licenta de Windows 10 'pe viata'!

Microsoft va cere bani pentru upgrade la licenta de Windows 10 dupa ce expira perioada promotionala in care va fi oferit in mod gratuit, perioada care am inteles ca va fi de 12 luni dar Microsoft poate decide daca de fapt nu vor fi decat 6 luni sau vor fi 24 de luni. Asa cum de exemplu la Windows 8 au oferit pentru o perioada de aproximativ 3 luni, licente la super preturi, chiar si 25$ pentru varianta Retail Ultimate.

Prin urmare iti recomand sa te informezi inainte de a face afirmatii aiurea. Hai weekend placut!

16. #156 SP
    Ii normal asa ceva? :/ (Windows 10 - 64 Pro) | Pe Win 7 n-aveam asa load...
    Attached Images Attached Images screen-shot-12-01-15-12.49-am.jpg

17. #157 SP
    Nu este normal, uitate la "Processes", pentru a vedea care aplicatie foloseste memoria RAM.

Quote Originally Posted by Kratos View Post
    Nu am chef de flame dar ma deranjeaza afirmatiile tale eronate si urasc atoatecunoscatorii. Ai mai pus un pic gaz pe foc spunand iarasi ceva neadevarat: update-ul este gratuit daca ai licenta de Windows 7, 8 sau 8.1, iar peste un an nu trebuie sa cumperi nimic, ai licenta de Windows 10 'pe viata'!
    O mica corectie, licenta nu este tocmai pe viata, ea este legata de calculator, mai precis de ID-ul placii de baza, in momentul in care schimbi placa de baza pierzi licenta. Desi, cel putin pe moment, am auzit ca daca contactezi MS, in majoritatea cazurilor ti se reinoieste licenta pentru placa de baza noua, dar nu stiu daca acest lucru va mai fi posibil si dupa un an.

18. #158 SP
    M-am uitat inainte sa postez, nimic interesant...toate-s normale :/ Cineva a zis ca am un un memory leak. Eu am facut tot ce-am stiut (si stiu multe) dar se pare ca nici cum intra in normalitate, grrr...

19. #159 SP
    Gata, am rezolvat problema Mi-am facut un RAMDisk de 4GB (4096 MB) si n-am stiut ca WIN10 il pune si pe ala la socoteala. In WIN7 nu era asa, calcula, din start, fara acei 4GB (deci ca si cum as avea 12GB). No bine macar ca stiu hehe.
    Attached Images Attached Images screen-shot-12-01-15-01.18-am.jpg

20. #160 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Strike105X: Am sunat eu de cateva ori la MS pt. licenta non-valida (culmea, chiar si dupa o schimbare de HDD - care nici macar nu era primary) si mi-au updatat licenta. Si trecuse de mult un an.

RonanN1: Nu stiu ce soft folosesti pt. RAMDisk, dar iti recomand Primo Ramdisk. Ai inclusiv optiune de dynamic memory allocation (adica iti consuma RAM doar daca e necesar).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast