Cand ma mai jucam si eu prin Photoshop...
Diferite variante pt un text care imi trebuia, si o poza cu prietena :))
Printable View
Cand ma mai jucam si eu prin Photoshop...
Diferite variante pt un text care imi trebuia, si o poza cu prietena :))
Concepte pentru 2 tablete de sezon
Facuta acum vreo 3-4 ani in Paint doar.Hai sa vad care dintre voi observa o gresala in pictura, mai mult de logica.
Nu prea cred ca e facuta doar in Paint , daca e adevarat bravo , eu nici in gimp/photoshop nu prea pot face ceava atat de realist. Greseala nu prea vad in afara ca nu curge sange si ca cel "maltratat' nu are umbra. Bravo
On: Stiu ca nu prea se vede Spider-Man , e prea deschis.
Bravo. Arata f bine. Greseala de care spui este in partea stanga, dar folosind paint, era inevitabil ;)
Despre ce gresala vorbesti tu?
*vezi mana din partea stanga
Da, tocmai imi cumparasem un Nokia 6234 si imi placea sa fac poze cu el.Puneam sa faca poza in 10 secunde si ma duceam repede in fata lui.Chiar nu observa nimeni o gresala in poza aia?
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
Nu e acolo nicio gresala, pur si simplu asa pare, mai indoita din cauza unghiului.
Ai un mic "ghost" la personajul maltratat. Probabil te-ai miscat putin in timpul pozei :)
Personajul de dupa poarta nu are picioare.
Acela de dupa poarta are picioare si se vad foarte bine, sta pe varfuri.
Ok, atunci care e greseala din poza?
Ia uite-te la umbre, nu ti se pare ceva in neregula?
Ai ciorapi murdari ?
Cutitul nu are umbra? cel din staga:-?
NU, e ceva de logica mai mult, un lucru care e inevitabil cand faci o creatie de genul asta.Taicamiu mi-a zis de gresala asta, eu nici macar nu o vasusem.
Umbrele pica bine in mare parte. Nu vad ce ti se pare in neregula (poate in afara de umbra celui de jos). Devine enervant, spune tu ce nu este ok la imagine.
Eu zic ca ar trebui sa ne zici ce-i in neregula, pentru ca nici macar nu e o creatie in photoshop, e o tehnica fotografica ce ne arati tu, ce se realizeaza cu mai multe expuneri ale aceluiasi cadru :D