Gata, am reusit din a 3-a incercare. Ciudat totusi. Multumesc.
Gata, am facut si eu update la HDDestul de ciudat, cum apare priza aceea taiata...
---------- Post added 08-02-2011 at 08:24 PM ----------
trickz, n-am avut niciodata probleme cu telecomanda. De fapt, singura problema pe care am avut-o este ca intro luna s-a inchis singur de vreo 2-3 ori decodorul. O sa mai ma uit prin optiuni (dar stiu ca-i oprisem functia de Auto Stand By).
A mai aparut un update de firmware pentru receiverul HD.
* optiunea de a activa modul Cold Stand-By, care reduce consumul de curent la 1w pe ora cand receptorul nu este folosit pentru vizionarea canalelor TV.
* programul tv pe 24 de ore poate fi consultat acum si din caseta info.
* programele hd beneficiaza acum de sigla specifica in format high definition.
* modificarea barei de progres pentru a arata in timp real cat a mai ramas din emisiunea urmarita.
* in momentul in cre este apasat unul din butoanele ok, info, help, txt, etc, acest lucru este confirmat pe ecranul televizorului printr-o scurta animatie.
Pe canalul 159 a aparut Eurosport 3D, momentan doar cu sigla, insa sigur de pe 22 va incepe si la noi transmisia o data cu Roland Garros.
Poate in Cluj or fi "Epic Fail". In Bucuresti fac treaba super ok. Iar daca achizitioneaza UPC-ul (asa cum intentiona), ar avea peste 70% din piata... Asta nu prea e bine... concurenta e necesara intotdeauna.
P.S. Ultima oara cand am sunat pt. un client la UPC tech support, mi-au spus ca vin imediat sa remedieze problema cu internetul. A durat o saptamana. In locul lui reziliam contractul a doua zi...
Scuze ca deturnez topicul in ultimul hal, dar am o dilema. De cand baga firele sub pamant, semnalul la upc hd are o calitate execrabila. Apare echivalentul digital al purecilor (ecran cu va rugam asteptati, bla bla) cam jumatate din film. Eu vreau sa cred ca e din cauza "adaptarilor" lasate in urma de maestrii upc, inca de cand erau astral. Am atasat o poza. La fiecare trecere a unor masini grele, pica semnalul si la tramvai iese firul. Puteti recomanda ceva mai... Stabil?
![]()
De ce nu ii chemi ? Sunt destul de prompti in general
Daca si legaturile alea sunt de pe vremea Astralului atunci ai sanse maricele sa fie si de acolo problema
Am schimbat splitterul si contactele si nu a ajutat cu nimic. O sa ii sun, poate ma ajuta![]()
Eu am o problema cu un Mediabox de la UPC, nu e HD. Insa, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar Antena 1 nu se mai aude. De la ei nu este, ca pe un Mediabox HD din aceiasi locatie, merge perfect.
Vezi pe la scart prin spate sa fie infipte bine cablurile. Eu am mai patit tot la fel si cu ceva "forta" s-a rezolvat.
Dupa mai multe luni si mai multe echipe tehnice, azi am rezolvat problema. Au venit sa instaleze "fiber power" si au adus cu ei un "reductor" de semnal ( opusul amplificatorului de semnal ), spunand ca eroarea vine de la un semnal prea puternic pentru tipul meu de tv. Nu spun ca inteleg, nici nu conteaza ce si cum, acum ca totul merge impecabil, atat conteaza.
Apropo, care este ultima versiunede soft? Eu am 4.0.0.5e9 si mi se pare ca i.au facut cei e la upc update... Nu stiu cat aveam inainte.
Bookmarks