Are cineva idee unde pot gasi asa ceva? Am inrosit internetul de cand caut...:wall:
Printable View
Are cineva idee unde pot gasi asa ceva? Am inrosit internetul de cand caut...:wall:
Ok...am o problema.
Cand vreau sa downloadez o aplicatie de pe Android Market imi da Download unsuccessful.Si am incercat sa dau si clear cache,clear data la Android Market.Ba chiar am incercat si factory reset.Si tot nimic.
Stie cineva vreo solutie?Thanks.
PS:As dori si un wallpaper ca al lui ffocus (pagina 5) ...clean :)
LE Vad ca s-a rezolvat problema.Cred ca a fost o problema cu Marketul.
ffocus,ai folosit vreo aplicatie pentru wallpaperul ala?Arata uber awesome!
Aplicatia de cheama Zedge.
OMG...aplicatia are niste wallpapers uber awesome!Recomand.
Thanks ffocus!
Imi puteti spune cateva app-uri faine si amuzante? :D plec in Cehia si nu vreau sa ma plictisesc pe drum
Howcast, TikiTowers, Angry Birds, UnblockMe, TuneIn Radio...should keep you entertained :)
Am citit ca au dat drumul la Froyo 2.2,dar cei cu telefoanele branduite nu pot instala inca update-ul prin Kies.
Este adevarat?
din cate am citit probema e doar pentru cei cu telefoanele bradnuite..dar nu inteleg ce inseamna asta ptr ca nici vodafone ..nici orange nu le-au branduit [ci doar le-au codat]
atunci..cu el decodat nu ar trebui sa mearga? acum incerc..dar poate e o problema ca eu deja am JP8
jp6 vroiam sa zic
deci telefon decodat prin metoda de pe prima pagina prezentata de mine..a fost considerat nebranduit [mai bine zis necodat ..branduire inseamna cu totul si cu totul altceva]
rezulutatul? dat update din kies si imi arata ce vedeti in poza
Deci DA, a venit oficial froyo in cele din urma si la noi
Hell yeah ! Acum presupun ca mai trebuie sa asteptam cateva zile..cei cu telefoanele codate,nu ?
Are cineva N.O.V.A? :D - Mask si cu mine am jucat azi putin si ne gandeam sa ne strangem 4 forumisti sa dam un meci online impreuna -
mie imi place Live Hold'ems - poker online.
---------- Post added 09-11-2010 at 12:36 PM ----------
ceva impresii despre Froyo 2.2 ? se misca mai bine telefonul fara lagfix, sau e inca necesar.
Flee for Android puts vintage LCD gaming on your cellphone
No, that's not some long-abused handheld video game you've never heard of -- although it is a video game, and you do hold it in your hand. That's a screengrab from Flee, the game which recreates for Android users (version 1.6 or above) the LCD games of the past. In addition to its rough 'n ready look and straight forward game play, this bad boy features 96 levels, global scorecard, tons of music, and -- this is our favorite part -- when you press down on the screen, it simulates the effect of pressing down on an LCD. Not bad for �1, eh? There is also an ad-supported 'lite' version in case you're not ready to make the steep investment.
Astea jocuri pentru telefoane.
Ok,astazi mi-au ajuns si foliile Alien Surface.O sa le pun diseara sau maine dimineata si o sa revin cu impresii.
Attachment 82490 Attachment 82492
Nice!
Eu am comandat ZAGG InvisibleShield acum 2-3 zile si astept sa-mi vina. :-)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nici eu nu am reusit sa fac update-ul la Froyo, iar telefonul meu este luat de la Cosmote, deci nu-i nici codat, nici branduit.
Anyways, pe 15 apare Froyo oficial la noi, deci no problemo.
azi am facut si eu deblocare prin metoda descrisa in pagina 2 de tine cu unlock tool. Multumesc :) a functionat din prima. acum, telefonul blocat in Orange, functioneaza in orice retea
D-abia astept sa ajung acasa sa vad daca pot face update la Froyo. Merita si numai pt Flash 10.1. Sa poti vedea orice site ca pe PC.