pai si un moderator incepe de la 0 nu?![]()
Daca erai putin atent, stiai cine este si ce rol are in/ pentru acest forum si, mai ales, de ce are admin. Daca nu ai prins acele momente, Sid este un prieten/ coleg de-al lui MonkY care ajuta/ a ajutat la partea tehnica a forumului, motiv pentru care are si admin. In ce face el are nevoie de acel admin, pentru a instala linistit moduri/ modifica/ etc.
question : am jocul empire total war original si mi-am bagat w7 am dat sa il instalez din nou jocul , sa instalat steam si dupa aceea imi cere product key bag codul de pe carticica si imi zice ca deja este folosit , eu am mai instalat o data pe xp , intru in steam si nu imi da nici un joc , ce sa fac ? sau unde sa dau ca sa imi listeze toate jocurile ce le-am luat sau instalat de pe steam ca nu gasesc de loc , dau la my games dar nimic
Odata cumparat prin steam ar trebui sa ramana pe contu respectiv.Eu jocurile care le-am activat prin steam au ramas la my games...
Cel mai tare multiquote pe care l-am facut. Ever. Trickz a raspuns de nota 10. Sper sa vina si sid la una din intalnirile noastre, mai ales ca are si el consola totusi. In rest, desi nu are timp nici sa respire, ma salveaza din situatii disperate pe partea de php si sql. So, Respect sid !
andrei,esti cam violent.te certi cu toata lumea.eu zic ca tu sa stai in banca ta.habar n-ai cand se glumeste![]()
Ce-ai ma octav , esti nebun ??? DJ-Andrei a fost la intalnire fraiere !!!!! Nu mai comenta , ca poate te trezesti cu vreo doua damigene de visinata peste ochi ... Puberus Nevroticus![]()
Bookmarks