Si la noi se vand numai lucruri furate in targ (ocico pentru cunoscatori)... un prieten de familie sia gasit caruciorul furat pe acolo![]()
Si la noi se vand numai lucruri furate in targ (ocico pentru cunoscatori)... un prieten de familie sia gasit caruciorul furat pe acolo![]()
Haha, "Politia" Romana.
Imi luasem odata o sapca super smechera, echivalentul la vreo 200 RON in perioada cand alocatia era 13
Si un pui de tigan profitand ca era alaturi de "brigada" care mergea la antrenamente la box mi-a furat sapta si s-a dus printre tigani.
Evident, m-am dus la politie ala sa-mi dea foaie si pix sa dau declaratie dupa care ma mai intreaba odata cum ma cheama.
Si dupa aia, politistu de la vitrina, parandu-i numele cunoscut incepe sa-mi povesteasca de taicamiu.. ca-l stie el de cativa ani, si cum i-a batut pe unii mari smardoi rau rau de tot. Dupa care raspuns simplu: "Hai lasa nu mai da declaratie, du-te la taicatu ca rezolva el". Dupa 2 zile a venit cu sapta si si-a cerut scuze si el si vreo 3-4 neamuri![]()
Alt incident frumos cu politia a fost cand se lasase cu o bataie generala dupa ce unii au sarit gardul la casa unde noi stateam si petreceam. Proprietarul casei a sunat la politie si a primit raspuns: "Mai sunati daca vin a doua oara si venim si noi".
Vrei sa-ti recuperezi camera, mergi repede in targ la Vitan lasa anchetelePoate ti-o vinde ieftin
![]()
@"vechiul xtm" iesi la iveala sau ti-e rusine ca ti-a dat rrod xboxul ala care avea cooling system made homete anunt ca al meu mai traieste banat dar merge
![]()
In targ la Autovit ?Sa stii ca si asta este o idee. Tata lucreaza la Ministerul de Interne, dar nu cred ca m-ai are ce sa faca acum avand in vedere ca deja m-a ajutat cineva care lucreaza tot acolo si tot acea functie o are. Se cunosc intre ei.
Ce noroc pe capul tau ca te tragi din familie de batausi ! ..ceva de genu' mi s-a intamplat si mie cand eram mai mic si era mania bmx-urilor (alea mai firave) , si s-a dus taica-miu sa discute cu cei care mi-au .."imprumutat-o" si s-a intors cu el si cu rotile umflate . Si taica-miu a fost boxeur in tinerete , dar nu cred ca s-a dus si i-a snopit pe aia in bataie , mi-a spus doar ca a discutat .
Eu cand eram mic mi-am luat o palma de la un baiat mai mare din cartier. Am fost la tatal meu si el mi-a dat 2 palme si mi-a zis sa ma descurc singur in astfel de cazuri.
Am si eu o problema cu un calculator: bag windowsul si nu vede placa video(decat la device manager si e in dreptul ei un ''?''), instalez ei, dau restart si cand apare acea imagine cu ''welcome'' face un bip scurt si asa ramane.care e problema?
In tot acest timp imaginea se vede in 4 biti.
Numai mie nu mi-a fost nimic furat in viata mea nici macar un jaf de telefon...eu nu stiu unde va e capu(cand zic asta nu ma refer la fazele cand sar 2-3 pe tine cu un "cutitas" ceva la ei sa le dai telefonul.)
@Khan fara suparare esti "gangsta"?
Taaatiii taaaatiii ...baiatu ala mi-a furat acadeaua.Tatii meu zboara cu racheta pe lunaaa...si tati lu laurentiu imblanzeste leii.GROW UP.....
Ca sa imi vars si eu putin nervii, mai ales ca joc Demon's Soulsva spun pe scurt povestea mea cu RPD ( Romania Police Department sau Raccoon Police Department pt. ca amandoua sunt pline de zombi ). Detin o mica turnatorie ( industriala - a nu se intelege gresit ) si acum vreo 3 luni a fost " penetrata in cel mai adanc mod posibil " ( au golit tot : polizoare unghiulare, masini de gaurit, bronz industrial, chiar si un bust de bronz a unui raposat paguba evaluata la vreo 35 000 RON ). Deci dupa ce a venit echipajul de politie si unul din ei manca si avea ramase firimituri pe coltul buzei ( ma gandeam ca sunt intr-un film american in care politistul mananca gogoase ), au sosit criminalistii care se grabeau ca le incepea concediul. Declaratii, promisiuni ca vor face tot posibilul, si dupa trei luni de zile nici o pista, nici o banuiala nici un tel. in care sa spuna :" Stim ca suntem platiti din banii vostri, dar asta e suntem incapabili. Stiti noi majoritatea infractiunilor le rezolvam la "bulan", cu un tip, ceva. Asta e, va multumim pt intelegere !!!"
In incheiere va spun ca suntem pe cont propriu, legea junglei si sper ca unii dintre noi care am fost sau vom fi in situatii similare sa avem parte de noroc.
...inca nu s-a inteles ca la noi Politia este mana in mana cu infractorul?! Mie cand mi-au spart masina in vara unul din cei de la criminalistica (cel care era mare datator cu pudra-n ochi) ma indruma unde sa ma duc sa incerc sa-l rescumpar. Domnilor, daca la noi s-a furat ceva, pai s-a furat calumea. Nu rezolva ei cazuri importante (masini, case, jafuri armate, cazul lui Clopotarul), si noi avem pretentia sa gaseasca un aparat foto?! Sa fim seriosi. Oricum rad cand ar trebui sa plang.
Apropos de Politia romana... mi-au golit si mie odata apartamentul si au reusit sa distruga chiar ei orice dovada. Nu ajunsesem nici eu nici taica-meu acasa ca sigur isi lua un cap in gura unul din ei... s-au luat de maica-mea si i-au spus "Sa fii fericita ca nu erai acasa, cine stie ce se putea intampla". Sper ca intre timp sa le sparga si lor cineva apartamentul... asa, ca payback
Si apropos de furturile din automobile... am o matusa careia i-au furat de 3 ori radio-ul, cd-playerul din masina. De fiecare data i-au spus "cercetam". Pe de alta parte, am un amic (plin de bani) care atunci cand i-au fost furate cauciucurile si cd-playerul, a fost invitat la un depozit al Politiei, unde erau tone de recuperari din furturi si i-au spus "Nu-i asa ca va 'recunoasteti' aici ce v-a fost furat ?". Si si-a luat omul cauciucuri noi si ultimul racnet de cd-player. Asa ca... no comment despre Aitilop, care m-a amendat de cate ori m-a reclamat vre-o vecina nebuna cum ca am dat volumul prea tare la filme... dar care nici nu se agita atunci cand manelistii de vis-a-vis isi scot boxele pe geam, Sambata la 6 dimineata... sau cand fac nunti 3 zile in continuu, de se imbata ca porcii si urla non-stop printre blocuri... Sa fim seriosi...
Asta este tara in care traim MonkY. Mie mi-a zis politatiul: "De ce nu ai luat casetofonul in casa?" (Gresala mea). L-am intrebat totusi: "Dar la cei care le fura jantele cu cauciucurile, oglinzile, radiatoare si alte pieste... ce ar trebui sa faca?" Sa le ia in casa?! Sa nu mai zic cand mi-au ridicat masina din fata blocului (domne, nu era parcata la 25m de coltul strazii) Pai fa o parcare leagala sa o pot parca. Dupa ce ca seara am ajuns sa nu mai iau masina pentru ca nu mai gasesc loc de parcare (ma invarat si cate 30 minute printre blocuri si nimic). Dam amenzi pentru infractinui legale (daca nu am loc, parchez pe unde pot cat mai civilizat ca doar nu am lasat-o pe trecere sau in mijlocul strazii) si pentru cele ilegale (furturi, inselaturi, samd..) nu facem nimic.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks