Da pe tine nu prea te duce capu, asa-i?
Printable View
Ai uitat sa pui litera mare aici "...numele la salam .Si la ei se zice altfel" lol
FriTz.... cati ani ai totusi ?
p.s. mi se parea mie stilul tau cunoscut, si la un simplu search pe baza adresei de yahoo am descoperit ca esti unul si acelasi cu fostul user: nufu: Console Games Forum - View Profile: nufu
Console Games Forum - View Profile: FriTz
HA ! you've been busted, mister !
...perhaps we should ask Monky ?! :-/
idul al am de la cineva care este problema cu acel id?
vad ca el are 2000 la mine scrie 200:-?
Felicitari! tocmai ai facut o modificare de ultim moment
si-am presimtit eu ca trebuia sa fac un screenshot...
...bravo mai... oricum te-ai miscat repede: ti-ai facut un nou ID de Yahoo, l-ai bagat pe consolegames si-acu stai online sa vedem ca este valid... esti bun ! :yes:
hai ca ti-am mai gasit un nod in papura:
la nufu la profil scrie ca locuieste in bucuresti- fundeni: Console Games Forum - View Profile: nufu
si in post-ul tau de pe Funny Movies: http://www.consolegames.ro/forum/265899-post517.html ai scris ca respectivii stau in zona ta , respectiv fundeni
HA ! Busted again:rulez:
Lasati ma omul, nu'l mai judecati voi . Lasati adminii sa il judece, voi ati remarcat si ati spus, bravo voua, acum lasatii pe admini sa isi faca treaba
lol ce tag-uri are theadu :))
FriTz! We salute you!:bash:
A zburaaaaaat, se pare ca adminii au folosit Ban Hammerul . Fericit ineed ? :P
nu sunt eu satisfacut c-a plecat unul.... sunt satisfacut pentru ca stiu c-am avut dreptate si i-am demonstrat si a2a oara ca si-a dat cu stangu` in dreptu` :>:rulez:
ineedmoney93 is the new detective B-) . El va gasi intotdeauna adevarul (oricat de bine e ascuns :)) ) .
<):)watch out brother ! ... there's a new sheriff in town !
hai ca asta a fost chiar evident....
Bad boys, bad boys whatcha gonna do?
Whatcha gonna do when they come for you?
Dragute tag-urile dar n-am inteles ce cauta 'Daniela Crudu' printre ele.
Sau pentru unii:
Spam Spam Spam = Fap Fap Fap :P
Mikoooo ne facuram frati ???:D De cand, ca eu acum am vazut.B-)
De ce a luat ffocus ban:-? ?