The Bozgorz :)
Printable View
The Bozgorz :)
Au ajuns Ungurii sa ne conduca tara :| Oare unde va ajunge tarisoara noastra pana la urma ? :)
Si ce daca ne conduc ungurii? oricum o fac mai bine ca guvernul actual. daca va ajunge tarisoara noastra sa fie ca cea a ungurilor, eu as fi foarte multumit.
a luat cnv red dead dupa zavvi si a primit jocul?mai exact jocul vine prin posta romana?pe 18 am primit email ca jocul a fost trimis si nu a ajuns nimic.
Eu nu va inteleg,is unguri sau portughezi?..haters.
Asta o crezi tu, fara suparare, in tara lor da ii mai preocupa si populatia si dezvolatarea dar aici in tarisoara noastra principala lor preocupare este sa fure cat mai mult mai ales ca mai si considera partea de vest a lor, nu toti sunt asa dar cei mai "instariti" in functii asta cred din pacate...
In fine ceva mai vesel:
YouTube - Super Mario Bros. Crossover - Ryu Hayabusa Trailer
mondial sfrasitul :))
Multumesc mult mult de tot,cand eram mic jucam Ninja Gaiden in prostie ,dar am uitat cum se numea,mersi din nou >:D<
Curiozitate, dar imi explicati si mie de ce folositi "dupa" in loc de "de pe"? :tooth:
EDIT @tray: Nu ma refer doar in cazul de fata, am vazut de o gramada de ori folosit "dupa" in locul altor prepozitii. O sa incerc sa caut mai multe exemple. Am pomenit mai demult de chestia asta si am vazut ca tot mai multi folosesc.Sunt curios de unde acest obicei.
Am cateva intrebari pentru un cunoscator de WoW.
Daca e cineva printre noi il rog sa dea un mesaj pe privat.
Daca iau iphone 3gs de la Orange ii pot face jailbreak?:D
Joaca cineva in seara asta un TF2 @ PC ? Eu ma bag la joc ;) poate joc cu cineva de aici :D
Recomandati-mi si mie un mare matematician (trebuie sa fac referat despre) , nu neaparat Thales , Pitagora sau Arhimede.
@Christien: Grigore Constantin Moisil
lol:
http://www.youtube.com/watch?v=5W5FY18AOEI
Eu sunt elev la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil Brasov:rulez:
http://www.moisilbrasov.ro/main.php
Exista vreun canal in Romania care sa transmita meciuri din NFL? :D
Sfiinte Iisuse ce-i in Constanta. Si eu vroiam sa merg la plaja maine. :((