Spam? Mda,A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,W,X,Y, Z.
Nu se mai contorizeste post-urile pantru acest topic,naice.
Printable View
Spam? Mda,A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,W,X,Y, Z.
Nu se mai contorizeste post-urile pantru acest topic,naice.
un pic de ajutor please ;;) . Am nevoie de un program sau de un site care sa imi poata schimba ip-ul ori de cate ori vreau . Am luat o slujba de pe oDesk si trebuie sa fac 200 de conturi toate avand ip-uri diferite :D . Heeeelp :-s
Learning English | BBC World Service
"Perhaps it would be best if you didn't invite Johnnie"
Cauta tot acolo si despre should, poate te lamuresti ;)
Quote:
Would is often called the past of will, but it also expresses other thoughts. It can mean willingness to perform a hypothetical action, such as, "I would help you if you needed help." In this sentence, you do not need help, but I would help if you did.
Avand in vedere ca respectiva fraza era cu titlu de sfat pentru persoana respectiva nu vad de ce s-ar fi folosit would. In fine, eu ma opresc aici, prea multa engleza. Sau nu prea avea lumea ce sa faca si de ce sa se lege, ca prea se vorbeste limba materna asa bine pe forumul asta. In orice caz, much ado about nothing...Quote:
Should expresses advisability--that something is a good idea. If I think you are sick, I say, "You should go to the doctor."
Grey, de ce iti prinzi mintea cu el ? :)
Sa facem ultimele pagini ale spamboxului "interesante":
The Top 10 Deaths Caused by Video Games | SPIKE
Daniel , esti singur impotriva tuturor . Daca toti suntem de parere ca esti ass-kisser , de ce nu renunti ? :)
Bine, o sa las de la mine :-j. Sunt un ass'kisser....
Sper ca va simtiti mai bine ;)
Honord ceva pentru tine @ 11:30
http://www.youtube.com/watch?v=neeRSh57FLc
Concluzia ca esti ceea ce esti am tras o citind mai multe posturi de alte tale, nu numai cele de pe pagina asta, deci Daniele, stergeti nasul ca e cam maro.
Si nu o mai fa tu acum pe victima.
Nu te doare pe tine capu ce fac eu. Daca vreau pup tot forumul in fund numa ca sa'ti fac tie in ciuda.
Edited: Fara ironii. Scoateti thanks'urile alea. ;)
BEST THING ON YOUTUBE/INTERNET EVER MADE!!! MOOOOOR DE RAAAAS
http://www.youtube.com/watch?v=OmMMEX3QmCs&annotation_id=annotation_59631 1&feature=iv