Ai uitat sa pui si: Out of My Way! I'm a PC! but it's Time to play ... The Game. :D
Printable View
Ai uitat sa pui si: Out of My Way! I'm a PC! but it's Time to play ... The Game. :D
Time to play the GreyhounD :)) lol asta a fost chiar buna
Ia-ma acasa ! lol :)) glm :))
Va mai amintiti treaba cu email-urile de la Raiffeisen ,false? .. Acum am primit si de la Bancpost. As putea sa zic despre serviciul de mail al Yahoo-ului ca este de tot..
am reusit sa iau permisul B-):x<:-P\:D/:circles::drive:
Felicitări.
...poate vreți să pun poze de pe site-ul acela rusesc :evil:
G3ox depinde si pe ce site-uri ai dat subscribe aiurea :)
La mine e ca la trickz. Spam-ul se duce unde trebuie pe Gmail, pe yahoo ma infecteaza.
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu-
Fiti atenti aici. Intru in troleu, dupa ce reusisem sa iau bilet exact cand se pregatea asta sa inchida usile. Fug si intru, si ma asez pe scaun, fericit ca am luat in sfarsit bilet, si culmea, uit de el ! Ma uit dupa un loc liber sa-mi trag rasuflarea, si vad in spate de tot.
Ma asez acolo, ascult muzica, si cand, vad controloarea si imi aduc aminte de bilet. Le zic "uitati, am bilet, da' am uitat sa il compostez". Incerc sa ma aplec spre composto-machine, si vad ca ma opreste asta. "Stai jos". Langa mine, statea un tigan tot asa fara bilet, si pe asta il iarta. "Coboara la urmatoarea statie".
Eu raman masca. Imi ia biletu' din mana, si imi zice "cobori cu mine la capat de linie, sa-ti dau amenda". Eu "de ce ? am bilet, da' daca am uitat sa-l compostez ? vroiam sa-l compostez acum !" si ea "nu ma intereseaza". Vine langa baba o pitipoanca d-asta urata, si zice "vreo problema aici ?". Ii explica aia ca n-am bilet, nu stiu ce, bla bla, si asta e de acord cu baba: "amenda".
Eu incep sa tip pe acolo pai de ce, pai nu stiu cum, pai am vrut... Si imi zice pitipoanca "ai vreun act de identitate ? carnet ? buletin ?". "Nu." "Ai bani la tine ?". "Nu." "Atunci suna pe cineva sa vina sa-ti dea bani". Eu "nu am credit. Ca l-as suna pe unchimiu ( la el ma si duceam )". Imi da pitipoanca sa sun, si incep sa vorbesc cu unchimiu "ba vezi ma, poti sa cobori la pescarie ? ca m-au amendat astia si..." cand, imi ia asta telefonu'. "Auzi, trebuia sa-i spui ca daca vine sau nu cu 500 de mii, nu sa stai la taclale si nu stiu ce". Eu, ce sa mai, raman perplex. Deci nici nu puteam sa-i explic de ce sa vina cu banii ? Cum ?
Incep iar sa fac scandal, cand imi zice "o sa te amendam nu numai ca nu ai bilet, da' iti dam dublu amenda fiindca n-ai buletinu' la tine". Eu "cum ?".
Mergem ce mai mergem, si-mi zice baba "sigur nu ai buletin sau act ceva ? vezi bine, sa nu iti gasim noi !". :| Scot tot din geanta, din buzunare, din geaca, si imi zice "ce-ai acolo ?" ( vorbea de un buzunar de sus de la geaca ). "Bani, si un bilet." Imi ia biletu', un bilet care se albise pentru ca era vechi, si pe care incercasem sa-l compostez, pentru ca numai un capat fusese folosit, si imi zice pitipoanca "amenda si pentru bilet falsificat !". Eu deja exasperat. Cum Dumnezeu ?
Ma rog, ajungem in capat de linie, baba scoate un carnetel si imi scrie acolo numele prenumele meu, prenumele mamei si al tatalui, adresa si unde s-a eliberat buletinu'. Imi mai da un TICHET PLATA AMENDA, si imi zice "vino intr-o ora la sediu cu 50 RON, sau daca nu maine trimitem 100 acasa". Si zic eu "de ce o ora ? intr-o ora inchideti ?". "Nu, da' daca nu vii intr-o ora e clar ca nu ai rezolvat nimic cu banii."
Indignat, plec, suparat si din cauza ca nu mai aveam bilet ( ale dracu mi l-au si luat ), si imi zic bine ca mai aveam 30000 ca sa imi mai iau unu'. Urc in acelasi troleu, in drum spre unchimiu, si vad ca toantele nu mai controlau pe nimeni acum.
Ce porcarie. Deci am bilet, vreau sa-l compostez, nu ma lasa si-mi dau amenda.
E vreun mod legal prin care sa scap de amenda ( sunt minor, nu aveam niciun document, si nici nu am facut proces verbal ) ? Chiar o sa-mi vina chestia aia maine acasa ? Daca nu o platesc, ce se intampla ? Unchimiu zice ca nu o sa se-ntample nimic, ca astea vor mai mult sa bage spaima-n tine si sa te faca sa le dai lor niste banuti in plus. Drept dovada, el, frasu' si sora-sa nu au platit nici o amenda si nu le-a venit nimic.
Sunt un infractor. :evil:
Nu esti infractor... stai linistit. Daca nu te simti vinovat - nu plati ! Hai sa-ti spun eu un story tot cu controlori, trait de mine. Ceva ca sa te simti bine.
Eram si eu pusti (16-17 ani or so) cand m-am urcat intr-un 336 sa merg la liceu. Ingramadeala de n-aveai loc sa arunci un ac... si cum sunt genul care nu platesc pentru bataie de joc/disconfort... nu am compostat. Bineinteles, nici n-am urcat bine ca deja se si auzea in fundal celebra fraza cu "biletele la control". Am zis "asta este, m-au prins" si imi faceam calcule cati bani am la mine sa le dau spaga. In fata mea o tipa frumusica foc, singurica. Ajunge unul dintre controlori in dreptul ei si ii zice in zeflmea "tu gagico, ai bilet sau cobori cu noi ?"... Zic "oops, dupa ea, urmez eu". Faza la care un tip de langa noi (care nu se remarcase prin nimic pana atunci... era si cu un cap mai mic decat mine) scoate un bilet taxat si-l intinde tipei din fata mea. Zice "Uite ca acum are bilet, nah !". Ma bufnea rasul de faza (desi in sinea mea ma gandeam ca tot urmatorul voi fi). Insa vad cum se umfla vena pe nea controloru' (care era de 2 ori cat mine - nu stiu cum draq ajung sa fie controlori in zone aglomerate ditamai monstrii astia)... si incepe sa strige la ceilalti. "Ce e mai, te dai smecher ca ai dat biletul la altcineva ? Daca esti smecher... hai ia coboara cu noi aici !" zice controlorul... la care tipul senin "Chiar, ia hai sa coboram". Opreste soferul masina si raman blocat... au coborat vre-o 6 controlori (sau in fine, controlorii si amicii lor), numai matahale. Coboara si fac cerc in jurul tipului respectiv. Se inchid usile (deja nu mai ma gandeam ca am scapat, ma gandeam la saracul tip, ca sigur iesea cu bataie)... si vad o faza ca in filme. Tipul in jurul caruia facusera roata s-a lasat in jos si a inceput o chestie gen capoeira (nu stiu exact cum se scrie)... in 2 secunde lovind deja cu piciorul 3 dintre ei. Deci a fost bestial mai ales ca lumea din foarte speriata a trecut la o stare de extaz... deja se aplauda in masina, se auzeau chestii gen "Invata-i minte" si alte nebunii. Imi pare rau ca n-am vazut ce s-a mai intamplat, dar deja se vedea cum 3 se adunau de pe jos, 2 se dadeau in spate speriati... and so on. Ce sa mai, "nasii" si-au gasit nasul. It was unreal :evil:
Hope you feel better Luigi ! Now go and learn capoeira :))
Haha. Foarte tare MonkY. Capoera zici, hmm... poate ar trebui sa incerc si eu asta data viitoare cand vor sa ma amendeze :P
Cand se intampla faze de genu asta si controlorii va dau jos din masina puteti linistiti sa mergeti mai departe.EI NU AU NICIUN DREPT SA VA RETINA SAU SA VA PERCHEZITIONEZE.Si amenda aia nu e nimic, crede-ma am un vecin care e mai colorat si NU si-a luat niciodata bilet si de 3 ani incoace colectioneaza amenzi, are cca 20.Ei NU au nicio dovada ca tu nu ai mers cu bilet.Acum 2 ani varul meu a primit amenda acasa si urmatoarea zi a mers cu ea la politie si a zis ca nu a fost prins niciodata de controlori si ca au gresit adresa iar politia SI-A CERUT SI SCUZE PENTRU INCIDENT si i-au anulat-o.De atunci cand este prins fara bilet zice ca nu are buletin la el iar controlori il intreaba strada si numele iar el le zile pe ale unui prieten(daca vreti si voi sa faceti asta sa le stiti exact deoarece verifica prin statii).
Shii :))=)) lol