Depinde ce intelegi prin bine. Sunt mai multi factori implicati aici: ce tv, ce cabluri, ce joc, etc.
Printable View
Depinde ce intelegi prin bine. Sunt mai multi factori implicati aici: ce tv, ce cabluri, ce joc, etc.
adica sa se vada clar ..Vreau sa'mi iau ps3 si am auzit ca versiunea 60 gb ruleaza ps2 games ..am TV cu tub ... deci cablu av ... vreau sa joc gow ,1 , 2 si naruto ultimate ninja 4 :P
eu am ps3 ver 60gb. si am incercat sa joc cateva jocuri de ps2 (splinter cell imi amintesc acum) pe un tv HD lg de 66 cm. nu mi-a placut cum s-a vazut. jocul e format 4:3, tv 16:9 si se vedea foarte urat. cred ca mai bine iti ie un ps2 daca vrei sa te joci jocuri de ps2, pe ps3 se vad urat.
Pe tub or sa se vada ok.
probabil, dar nu am incercat si nici nu mai am jocuri de ps 2 ca le-am vandut. stiu ca mai era o chestie, ps3 aparute mai devreme au emulator hardware(si se vede mai bine), cele aparute mai tarziu au emulator software (se vede mai prost), era ceva de genul nu mai stiu sigur :-?.
Vai da ce pofta mi-e de un gin si e mijlocul saptamanii abia :-<.
Trebuie sa vedeti asta!
http://www.youtube.com/watch?v=aSVfYwdGSsQ
MythBusters : Interactive Video : Discovery Channel
Selectati al 2 lea video pentru a vedea impactul in slow-motion din video ul pus de G3ox.
am si eu o intrebare unde este DonAdryan nu a mai intrat pe site de pe 18 , vroiam sa ai urez la multi ani .
Skill Master Cooke
Cooke mastered all available skills.
Woooooooooo! \:D/
Skill Master Mack
Mack mastered all available skills.
Wooooooooo! =D>
Doamne, apare Dante's Inferno pe PSP .. in 2010. Bine ca s-a trezit sony sa mai scoata niste hit-uri daca le pot numi asa , si pentru PSP.
Se Duce maine seara cineva la Busta Rhymes in Bamboo ? :D
A dat la ProTV,un reportaj cum au distrus recolta de CD-uri piratate.Daca copiezi un film,un program,orice de pe net,poti sa faci inchisoare 3 ani 8-}...