Hehe, Khan... viata e naspa :D
Stai linistit, te asteapta update'ul si pe tine, nu fuge :>
Printable View
Hehe, Khan... viata e naspa :D
Stai linistit, te asteapta update'ul si pe tine, nu fuge :>
Ronan pot sa te ajut si eu daca vrei.Da-mi id-ul pe mess si iti explic.Eu am scoso de pe GTA 4.Si ma joc fara sa mai scoata zgomote.
Daca puteti sa scrieti aici ar fi super...si eu as fi curios sa stiu cum sa scot cat de cat, zgarieturile de pe discuri ;;)
Am mai postat odata la sectiunea Xbox 360.Quote:
E foarte simplu.Am avut noroc cu tatal meu care a facut acelasi lucru la masina.Cu o pasta asemanatoare.Eu am facut asa:
Pasul 1:Stergi foarte bine cd/dvd-ul pana nu mai ramane pic de grasime de la maini pe el.
Pasul 2: Pui pasta pe zgarieturi si o imprastii pe toata suprafaza zgariata
Pasul 3: presezi cu servetelul de bumbac cu care vin in pachet pana cand dispar zgarieturile.In caz ca nu dispar ai in pachet o hartie gen smirghel pe care o umezesti si iei din stratul de plastic pana devine zgarietura foarte putin adanca.Partea cu hartia se aplica in cazul zgarieturilor dese si a celor adanci.
La mine de exemplu a trebuit sa pun doar pasta fara sa folosesc hartia si mai sus puteti vedea poze cu ditamai zgarietura pe care o aveam.Inca a mai ramas o urma mica dar totusi nu mai este lafel.Daca pun jumatate de tub cred ca o sa il fac nou nout.
Merci de help guys. Merg m�ine prin oraș să văd, poate găsesc ceva util.
Care sunt sansele ca exact atunci cand faci rost de bani de un X360 premium, si dai comanda la gameshop.ro sa se gaseasca sa mute depozitu` chiar a 2a zi dupa ce ai dat comanda? Adica... te gandesti ca nu ti se poate intampla tocmai tie, nu? ehh.... life... probabil si eu o sa rup Kameo`u o perioada dupa ce iau consola ca sa mai omor din nervii creati zilele astea :))
hahaha si eu joc Kameo.. sa ma calmez dupa Fallout 3.
Nu tre' sa mai vad arme o vreme :)
...mi-am luat pastă! Să vedem efectele :-?, brb
***later edit***
ayayayayaya! Merge! - e perfect nou discul (lucește, licurește, strălucește, sclipește, radiază, etc) =D> - instalarea s-a și terminat, woooooo! shala!
Pasta a costat doar 16 lei, de la magazinul Intend din Cluj - Evi Disc Repair
se pot face niste concursuri?.gen cum a fost cel de halloween.desigur daca sunt ceva sponsori.
concursuri se tot fac de cand a aparut consolegames si se vor face in continuare
Azi ii premiem pe castigatorii concursului Forza :D
Mo, sa vin cu sampanie ? :))
Salut Ștefaneeeeeee! =D> <3 GPL LEague wooo!
**later edit***
Pe cei din Cluj �i așteaptă o mega surpriză =D>. Nu dau �ncă detalii (evident că are legătură cu games...):-$, doar fac puțin teasing, shala! @-)
mi-am facut bruta :p
Ca un super fan al jocurilor Bloody Roay și Dino Crisis (le iubesc! :x ) pot spune că sunt extrem de dezamăgit de felul �n care au fostu uitate de toată lumea...
Nici măcar un suport X360 pentru [video=youtube;y87LgstSddQ]http://www.youtube.com/watch?v=HpwRzaYVSIM"]Bloody Roar Extreme [/URL]sau [URL="http://www.youtube.com/watch?v=y87LgstSddQ[/video] (care sunt exclusivXbox)...mare păcat. Cum au făcut cu seria Soul (Soul Blade -> Soul Calibur) așa puteau face și cu cele două de mai sus. Și nu sunt singurele jocuri neglijate...
*ex de nota ZC:
Soul Edge (Japan) - Arcade
Soul Blade - PlayStation 1
Soul Calibur - Sega Dre@mcast
Soul Calibur II - PlayStation 2/Nintendo Gamecube/Xbox
Soul Calibur III - PlayStation 2
Soul Calibur IV - PlayStation 3/Xbox 360
Soul Calibur Legends - Nintendo Wii
...și sper să mai urmeze =D>
(Puțină lume știe de faza cu Soul Calibur Legends...dar hai că vă povestesc super scurt. Legends defapt e mod-ul de joc Soul Edge Master incorporat �n Soul Calibur (chiar și Soul Blade/Edge au avut) care a fost redenumit �n Soul Calibur Legends și transformat �ntr-un joc solid, care a mers spre Wii.
Și chestia asta se poate implementa și la seria Tekken cu Tekken Force Mode foarte simplu (da știu e cam aiurea, dar toată lumea vrea să joace ceva, cum să lase Namco Wii-ul :-?). Apare Tekken 6 pe PS3 și X360 și Wii? hopa un Tekken Foce Mode redenumit...de exemplu - pac joc solid.
Mai zic? =D>
�n concluzie...cuv�ntul magic pentru 2009 sper să fie remake. Sunt O TONĂ de jocuri bune care prinr-un remake ar splubera tot. (mă rog, Generatia McDonald�s acuma citește reply-ul meu cu niște ochi @-)).
Medal of Honor? Nicio problemă
Medal of Honor - Remake
Medal of Honor: Underground - Remake (Manon!!!!)
Medal of Honor: Rising Sun - Remake (sau măcar X360 support)
Bloody Roar? Nicio problemă
Bloody Roar 2 - Remake (indiferent ce versiune)
Bloody Roar Extreme - Remake (sau măcar X360 support)
Final Fight? Nicio problemă
Final Fight ZX - Remake
Dino Crisis? Nicio problemă
Dino Crisis - Remake
Dino Crisis 2 - Remake
Dino Crisis 3 - Remake (sau măcar X360 support)
Fighting Force? Nicio problemă
Fighting Force - Remake (ăla CO-OP fighting woooooo!)
...etc!
Ei scot jocuri pe bandă rulantă...niște umbre palide next gen.
Pai RonanN1, chiar daca nu merge pe Xbox 360, inca se mai gasesc Xbox-uri... chiar la preturi super ok. Iei un Xbox, mai pui si un XBMC pe el... everything is ok then...
Ronan, legat de jocuri xbox pe 360... lista care este acum la ei pe site este cea finala... nu vor mai face compatibilitate la nici un titlu xbox original... au declarat asta oficial, acum ceva timp in urma
...merci. Păi...să le fie rușine.
Parcă acuma-i văd pe oficialii Micro$oft la o masă rotundă zic�nd:
...gata! le cerem bani pentru emulator support. Dacă nu ne dau X bani, nu primesc support.
Și sunt sigur că discuții din astea există și �n tabăra Sony.
JERKS! shala!
***later edit***
...cum să uit de Syberia și Syberia 2! Extraordinar! - automatons!
http://www.youtube.com/watch?v=lKKQtbmLoqI
(n-am iesit din casă p�nă ce n-am �nvățat main theme la pian)
...sau http://www.youtube.com/watch?v=TZ7fpuvVW0U
Mor! =D> :(