Pai cine sa se puna cu tine ?
Apropos, La Multi Ani Fetelor de 8 Martie ! Si multumim ca ne suportati alaturi de voi !
P.S. Putem sa va cumparam cadou jocul acela pe care ni-l doream de mult ? :evil:
Printable View
la multi ani de 8 martie femeilor,fetelor !!!
Pentru toate fetele cu dantura perfectă...La Mulți Ani! =D> (am un fix pe dantură...sorry) :%% - yam!
La Multi Ani mamicilor !
Semnat, tati :-*
Are careva idee cu cat pot sa vand un pistol de ps1/ps2 namco g-con 1997 cu time crisis 2 si nfs most wanted?
cred ca 20-30 lei
Gata numaratoarea: IGN - Top 100 Game Creators of All Time
la multi ani la toate fetele/doamnele de ziua lor .
a prins un loc decent si relativ corect pt. realizarile lui Kojima.. desi nu are decat o singura serie de mare succes.. inafara de metal gear, omu` cam tot ce a facut a fost cam dezastru (pe gametrailers, la retrospectiva MGS, in primul episod mi se pare, spune si ce a mai scos kojima si ce succes a avut fiecare).. oricum pe podium nu avea ce cauta. :)
p.s. sunt fan metal gear
Gata ! Am setat sistemul de premiere astfel incat pe mine sa ma excluda. No more awards for me ! So, enjoy them !
Thx.:) M-am speriat cand te-am vazut cu 5 medalii!
Monky nu trebuia sa faci asta poate sa limitezi unele medai gen comunity award(care era normal sa iti revina tie) dar nu toate,ce tu nu faci parte din CG?:) Cei care depun efort cred ca trebuie rasplatiti,faptul ca aveai 5 medalii arata activitatea si munca depusa de tine pt. site.