eu strang pt un set din ala cu chitara,oricare din ele...si poate un joc, doua.
de curiozitate ce inseamna 1 new alert pe lockerz ?ca oricat de mult as click-ai nu imi scrie nimic nou . I un fel de warn sau c ?:-s . si da , si eu strang bani pt un xbox
![]()
cer prea mult ?
![]()
cred ca este vorba de mesajele pe care le vezi cand te loghezi de fiecare data pe site....Lockerz iti dau mesaje despre update-urile pe care le fac site-ului din cand in cand deci nu e warn e doar un mesaj
P.S dau invitatii Lockerz doritorilor(just PM me)
cand ajunge ma anunti
a scris acolo ca trimit in romania(transport gratis)..................?
cea nu intzeleg, in legatura cu alert-urile acelea, este ca apare cate unu dupa fiecare persoana invitata...care e legatura??toate personale pe care le-am invitat chiar exista....nu sunt facute de mine...
![]()
Oamenii pe care-i invitați trebuie să fie și activi. Așa ce rost are? Fiecare-și invită prietenii/colegii de școală/bunicii/pisica, etc. și salut...păi ce-i asta?
...nu tată...trebuie să intre (aproape zilnic) și să aibă activitate (să răspundă la �ntrebări de ex.). Dacă nu...pa.
Eu de ce n-am alert? Și imediat trec de 120 PTZ...(nu că-s mulți...că oricum nu-i folosesc nicidată)...dar așa ca fapt divers.
Nu se stie exact ce e cu alertsurile alea... chiar si pe forumul lor exista discutii unde chiar moderatorul forumului a zis ca nu are habar ce inseamna dar cel mai probabil au o legatura cu numarul de mesaje care apar pe prima pagina. Acela o sa fie un widget disponibil oriunde oricand care iti va scurta timpul de aflare a detaliilor precum: news, friends, ptz, etc. Nu Este o chestie personala care iti monitorizeaza infractionalitatea.
Tocmai ce am primit si eu invite de la un prieten ....nu prea sunt asa inebunit dupa site-uri ca astea...dar ii dau o sansa,care vrei invite sa dai mail pe pm.
Am 90 PTZ
Au bagat acuma la electronics deabia astept sa intre in stoc ca sa imi iau Batman AA
Bookmarks