Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 148 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast
Results 221 to 240 of 2956

Thread: Lockerz

1. #221 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    eu strang pt un set din ala cu chitara,oricare din ele...si poate un joc, doua.

2. #222 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    de curiozitate ce inseamna 1 new alert pe lockerz ? ca oricat de mult as click-ai nu imi scrie nimic nou . I un fel de warn sau c ?:-s . si da , si eu strang bani pt un xbox cer prea mult ?

3. #223 SP
    Member vTGS's Avatar
    cred ca este vorba de mesajele pe care le vezi cand te loghezi de fiecare data pe site....Lockerz iti dau mesaje despre update-urile pe care le fac site-ului din cand in cand deci nu e warn e doar un mesaj

P.S dau invitatii Lockerz doritorilor(just PM me )

4. #224 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu am comandat un iPhone skin alaltaieri , poate ajunge saptamana asta

Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Eu pt un PS3
    cred ca stii ca ps3 nu s poate moda

5. #225 SP
    Member Szergiu's Avatar
    deci pana la urma nu a prins nimeni nimic la ultima umplere a stocului

6. #226 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    MAN nu vad prima pagina... ce *@#$! sa fac...

7. #227 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    deci pana la urma nu a prins nimeni nimic la ultima umplere a stocului
    eu am prins......

8. #228 SP
    Member Szergiu's Avatar
    cand ajunge ma anunti
    a scris acolo ca trimit in romania(transport gratis)..................?

9. #229 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    da

10. #230 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post

cred ca stii ca ps3 nu s poate moda
    Nici Xbox-ul nu a fost modat 1 an si 4 luni... pana a venit dracu si m-a ademenit

11. #231 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Super. Am 100 de puncte si nu am ce face cu ele.

12. #232 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    nu stiu daca mai cineva nevoie....dar daca da ofer invitati....

13. #233 SP
    Member richardm27's Avatar
    Au facut update la lista de premii, o gramada de itemuri noi.

14. #234 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    cea nu intzeleg, in legatura cu alert-urile acelea, este ca apare cate unu dupa fiecare persoana invitata...care e legatura?? toate personale pe care le-am invitat chiar exista....nu sunt facute de mine...

15. #235 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oamenii pe care-i invitați trebuie să fie și activi. Așa ce rost are? Fiecare-și invită prietenii/colegii de școală/bunicii/pisica, etc. și salut...păi ce-i asta?

...nu tată...trebuie să intre (aproape zilnic) și să aibă activitate (să răspundă la �ntrebări de ex.). Dacă nu...pa.

Eu de ce n-am alert? Și imediat trec de 120 PTZ...(nu că-s mulți...că oricum nu-i folosesc nicidată)...dar așa ca fapt divers.

16. #236 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu se stie exact ce e cu alertsurile alea... chiar si pe forumul lor exista discutii unde chiar moderatorul forumului a zis ca nu are habar ce inseamna dar cel mai probabil au o legatura cu numarul de mesaje care apar pe prima pagina. Acela o sa fie un widget disponibil oriunde oricand care iti va scurta timpul de aflare a detaliilor precum: news, friends, ptz, etc. Nu Este o chestie personala care iti monitorizeaza infractionalitatea.

17. #237 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Tocmai ce am primit si eu invite de la un prieten ....nu prea sunt asa inebunit dupa site-uri ca astea...dar ii dau o sansa,care vrei invite sa dai mail pe pm.

18. #238 SP
    Member donatelo's Avatar
    Am 90 PTZ
    Au bagat acuma la electronics deabia astept sa intre in stoc ca sa imi iau Batman AA

19. #239 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Nu mai luati jocuri,sunt NTSC.

20. #240 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pe PS3,nu e problema!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 148 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast