prefixul tarii si fix`ul de acasa
Daca n`ai, pune`l pe al bunicii/matusii/vecinei de la 4![]()
Am donat pentru autism 5 ptz(1$) si pentru apa in India 5 ptz(1$).Mi'au cerut si adresa.Sa vedem daca imi trimie ceva.
in sfarsit a revenit si la mine
probabil am luat ban temporar pt ca eu aveam invitati 3 prieteni acum imi arata ca nu am invitat niciunul
a apucat cineva sa comande ceva?
si eu am pierdut 35 puncte din cauza ca m-am inregistrat in ziua aia...si sunt neseriosi ca nu au pus multora punctele inapoi
Vad ca sunt cateva filmulete pe youtube in care chiar au primit de la Lockerz premiile. Eu mai am 2 invite-uri de dat si vad daca imi trimit tricoul ala.
PS-> Poti sa iti pui si numarul de mobil la detalii. Apropo, acolo scrie sa pui doar strada, dar cred ca noi trebuie sa punem adresa completa nu ?!
Hey,
Thanks so much for your question! We apologize for the problem you are having
with the PTZ game and your PTZ display on the site. We are currently performing
a PTZ clean up within our system and we hope that this will take care of the
problem you are experiencing. If you weren't able to play the game or in your
case you played but your PTZ disappeared, 25 PTZ will be loaded on to your
account. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience as
we are working on this beta site together.
Thanks again for your question!
mda....merci de raspuns, dar pana la urma tot pierd puncte...macar sa mi le puna p-alea 25 din 35 inapoi...
ca sa vezi . Dau sieu invitatie doritorilor![]()
. si pe langa asta am si eu o intrebare . Premiile mai mari cam cate pucnte costa . ca din video-ul de la DJ_Andrei am observat ca tipu asta o castigat si xbox si ps3 slim si jocuri ,etc . Chiar asa putine pucnte costa premiile de pe site ?
![]()
Eu renunt la lockerz.Tocmai am castigat un PS3 Slim+3 jocuri(nu la lockerz!) si mai am un xbox si psp.Am 52 de puncte pe el.Cine il vrea sa imi dea PM.
deci are ft multe bugguri siteu asta .....de exemplu cand bag adresa mea de mess acolo imi cauta contacts imi arata 450 de items iar la ormatoarea secunda numai 3 WTF ?!??! si numai astora le pot da add ?
Are site-ul probleme cu serverul.Asa pateste toata lumea,nu numai tu.
P.Supa ce am fost anuntat ca am castigat PS3-ul incepeam sa injur lockerz si sa zic ca e scam
.
M-ar interesa pe mine punctele daca nu te superi.
Un PS3 Slim sau un Xbox Elite costa 675 de puncte.
Din punctul meu de vedere, e mai avantajos sa strangi 200 de puncte si sa iti iei un psp. Am vazut ca pe youtube sunt si filmulete care iti explica cum sa hackuiesti site-ul.
PS-> Cine vrea invite sa imi dea un pm.
Mda.. tot incerc sa dau la copiii cu autism si la cei din africa si imi arata un blank page.
Am 150 de ptz de donat !
Bookmarks