Platesti ca sa participi la redeem.Eu cred ca 1 wave fa vi fara plata,iar pentru a participa si la celelalte va trebui sa platesti.Sincer dintre toata lucrurile pe care le-a facut lockerz,asta mi se pare cea mai mare prostie
Platesti ca sa participi la redeem.Eu cred ca 1 wave fa vi fara plata,iar pentru a participa si la celelalte va trebui sa platesti.Sincer dintre toata lucrurile pe care le-a facut lockerz,asta mi se pare cea mai mare prostie
Eu cred ca e pusa si la vrajeala, acum nu stiu. E o prostie intr-un fel, practic si cu sansa aia cumparata tot nu ai garantat un premiu, asta cred.
Staiti putin baieti :
Based on your feedback, we're testing out a new redemption process this month. We are offering an additional three waves (�€œMember Appreciation Redemption�€�) as well as the general redemption for a total of four waves in order to give our members more chances and new ways to redeem.
On Feb. 18, members can sign up for the Member Appreciation Redemption.
Here's how it works:
The Member Appreciation Redemption will take place on Feb. 25 in three waves:
For 350 PTZ, you get up to three chances to redeem.
For 250 PTZ, you get up to two chances to redeem.
For 100 PTZ, you get one chance to redeem.
As soon as you sign up, your confirmation page will give you the redemption time(s).
By signing up, you'll gain access into an exclusive PTZ Place on Feb.25.
Taking part in our Member Appreciation Redemption does not guarantee a prize, but it does increase your chances.
If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption.
You may only redeem one prize in total in February.
We'll be posting the rules and FAQ soon so stay tuned.
Chestia asta creste sansele , este un redeem mai special, iti ofera sansa sa dai redeem de mai multe ori , altfel dai decat o data.
voi ce credeati ca ei vor lasa la infinit cu miile de puncte,sutele de puncte
se ajunsese ca toata lumea sa aibe o multime de puncte
usor usor,nu va mai fi chiar asa de simplu sa porsperi la un ps3 900 de puncte de exemplu
vrei ps3 moca chiar asa de repede
Faza asta este total diferita de faza cu garantatul premiului care este extrem de expensive...
Ce a ajuns mah thread-ul asta, loc unde sa faceti voi spam. WTF ?
O sa va rog sa postati aici doar lucrurile importante legate de Lockerz , nu ce premiu vreti sau cate puncte are fiecare...
Si va rog sa nu mai scrieti posturi de genul restock-uri false, fiecare predictie pe care o faceti trebuie sa fie adusa de argumente
Tine-ti thread-ul curat ca lumea care ar vrea sa intre pe Lockerz sa poata sa se lamureasca usor si cei care deja sunt sa afle si mai usor cand are loc un restock sau ceva important legat de Lockerz.
PS-> Pentru toate celelalte exista Spambox...
intrebare?
poti sa iti faci mail-uri aiurea si "prieteni" invitati creati de tine?
gen am pppoe de la RDS, ip dinamic
fac cercetari la cookies, mac-uri etc?
Pentru 1 sansa (100 PTZ ) - ai dreptul doar la reedem-ul 3
Pentru 2 sanse (250 PTZ ) - ai dreptul doar la reedem-ul 2 si 3
Pentru 3 sanse (350 PTZ ) - ai dreptul doar la reedem-ul 1 , 2 si 3.
Sunt 3 reedem-uri nu cum ziceau unii ca sunt 4 .
Uitati aici cum sta treaba cu waveurile astea platite si neplatite :
Member Appreciation Redemption FAQ blog.lockerz
Eiiiiiiii, nu scrie :
"What if I don’t participate in the Member Appreciation Redemption event? Can I still participate in the general redemption?
Yes. The general redemption is for anyone who didn’t participate in the Member Appreciation Redemption, as well as everyone who participated in the Member Appreciation Redemption. but didn’t redeem a prize."
Bookmarks