La filmuletele noi cand intru pe ele imi zice o voce de femeie ca nu e valabil.... .
Nici eu nu pot sa vad filmuletele noi.
Se pare ca teoria (conspiratie) conform careia cei din SUA vor castiga incepe sa se adevereasca...
Oh well...Om trai si om vedea...
au aparut in jur de 20 de clipuri
primele pe lista,11 la numar care sunt cu timp mai mic de vizualizare au mers dar restu nu au mers
ne trag iar teapa
vad ca 9 filmulete nu imi merg
Momentan avem un avans foarte mic in fata celor de la U.S.A,ceea ce reiese din ultimu update. Asteptam sa vedem ce se va intampla la final posibil americanii o sa ajunga la egalitate cu noi si dupa aia sa avanseze ca deh Lockerz e Lockerz totu e posibil pe site-ul ala.
Si de ce sa nu favorizeze propria tara ,deja a facut-o prin acele 20 de videoclipuri care doar americanii le pot vedea.
But let's not rush...mai e pana pe 25.
Hey Team U.S. — while you're setting your clocks one hour ahead, be sure to spend an extra hour watching more videos and earning more PTZ for March Radness and the redemption...
nu i corectCu EU cum ramane?
Pai sunt de ai lor de ce sa fie ei corecti cand poata sa o spuna direct pe fata ca vor ca americanii sa castige.![]()
Ce ziceam si eu.Deaia am facut site-ul asta NO MARCH RADNESS! .Incercati sa il puneti oriunde puteti si chiar pe profilul lor pe Facebook!
Here it is — the newest gem from Apple. We’ll have it in PTZ Place this month, so our members can be first in line to experience the wonder and beauty of the Apple tablet.
Happy Sunday! We are so excited to tell you that the iPad will be available in March's Redemption. But remember — if you're not on the winning team, you won't have access to the redemption! Earn more PTZ if you want to get your hands on this!
Ipad sucks...In loc sa dea banii pe premiile actuale sa fie mai multe bucati, sa aibe lumea ce lua cat de cat, ei dau banii pe un itouch injectat cu steroizi![]()
tocmai am strans puncte de un ps3 , acum mai ramane sa il prind , ca nu am mai fost prezent la un redeem de 4 luni.
Eu am cateva intrebari in legatura cu banii pe PayPal. Pe ce cont ti-i trimite ? Te intreaba ? Sau ti-i trimite pe acelasi mail ca si contul de Lockerz ?
Bookmarks