...
Printable View
...
Nu pui te rog frumos si imaginea separat? E superba! :yes:
Here you go
Dante cu Lady :banana:
.....
Nu are nici o legatura cu Heavy Rain :)
:>
:D
:)
Asta il aveam dar acum mi-am pus si eu ala cu oregami ca imi plac culorile :D
//offtopic buna intrebare... e sters din PC... pentru ca e sesiune :P preadare de proiecte... ma doare capul si nu vreau sa ma distraga... doar o partida de hon din cand in cand... si abea astept sa incep din nou nebunia in Aion... :D Tu de ce nu mai joci ? sa imi dai un buzz pe mess ca nu mai stiu id tau :) poate ne vdm in Aion world...
Sry de offtopic
si Ontopic :D (ca sa nu fie postul asta chiar degeaba) Desktop cu oregami (poate ca o sa spuneti ca sunt papagal) dar... chiar imi plac la nebunie noantele alea de verde cu galbenul ala :X :P
Al meu desktop
hehe:D
Am observat ca foarte multi aveti Windows 7. Cum e comparativ cu Vista? De unde si cu cat l-ati cumparat?
On: Desku' meu
eu am win7 64bit professional si il am original, la fel ca vista 32bit home premium. Le-am rulat pe ambele si sincer vista 32 bit cu toate updateurile merge grozav dar folosesc 7 64 bit ca am a machine that's designed for it. 4GB Ram functioneaza in totalitate doar pe os cu 64 biti desi nici pe 32 nu ma deranja ca folosea 3 gb ram pentru ca restu erau folositi in turbocache pentru placa video. Problema e ca ma joc mai mult pe PS3 :D Anyways, bottom line, mie-mi place si vista...
:)