1k hituri Prod Universe azi:x.Daca vreti sa le faceti mai repede pune yes la primul product din hit iar dupa dati tab si sageata jos rapid,in felul asta un hit va tine maxim 7 sec 8 sec.26 $ facuti ieri:x.
Printable View
1k hituri Prod Universe azi:x.Daca vreti sa le faceti mai repede pune yes la primul product din hit iar dupa dati tab si sageata jos rapid,in felul asta un hit va tine maxim 7 sec 8 sec.26 $ facuti ieri:x.
Am facut si eu 1200 HITuri:D.Mersi pentru sfat Mario!:)
eu dau TAB si bifez cu Space
Nu stie niciunul din voi un magazin cu haine mai frumoase si firme mai cunoscte (evetual din europa) sau care sa nu aiba taxe de transport asa mari ?
10.010 HITuri in total. :x
1600 HIT-uri facute pe ziua de azi ( ieri ). lol
3100 hituri cu produse in maxim 4 ore.Ma culc ca nu mai pot.App,mi'a ajuns astazi ipodul.
deci tu ai facut 93$ intr-o zi din hit-urile de la prod universe ? cele sa categorizezi haine sau care ?
Prod Universe.Sa il intrebati pe Spitfire cat a facut.Eu unu mi'am facut cruce.
SpitFire cate ai facut ? lol
sa inteleg ca eu trebuie neaparat sa-mi fac alt cont cu adresa de US , pentru ca aparent cei 20$/zi care ii fac eu din Quality control of photos. (possible adult content) sunt mai nimic in comparatie cu ce faceti voi ...
7023, ma frec in ea de scoala, am ochii cat cepele.
7023 x 0.03 = 210.69 $ intr-o zi ?
daca mi aveam treaba faceam si eu atatea
eu nu am scoala ca altii :D sunt liber profesionist
puteam sa fac multe de tot ,dar n-am avut timp
acu mam 3000 facute si mai fac cateva sute pana dispar
data viitoare le rup
eu am facut aproape 3000 de hit-uri ieri \:D/ . Si alaltaieri am facut de 50 de dolari . Yuppy <:-p .deci in jur de 4500-5000 de hit-uri . Cred ca din nou membrii CG aufacut 50-60% din hit-urile de la ProdUniverse :))
doar 3000.... ma lovit urat lenea ieri
4700 HERE:d
poate o sa mai bage si in weekend:)
DE ACUM MAI TREBUIE SA LE PLATEASCA
SPLITFIRE CE VREI SA ITI IEI DE I-AI TRAS IN HALU ASTA:))
nici base nu gasetiga ca tine:))
cum o putea pastilutza sa faca 3100 in aproape 4 ore :-/.
Gata nu mai sunt :( .