Felicitari!!!![]()
Romana - 7,2
Mate M1 - 9,45
Fizica - 9,7
Medie - 8,78
De unde pana unde 7,2 la romana nu inteleg... Oricum n-am mai facut contestatie, am luat cat imi trebuia pentru facultate
Romana 8,60, mate 9,40, geogra 9,60
Medie 9,20.
As fi putut sa fac contestatie la mate, dar am lasat-o asa.Oricum, este mai mult decat trebuie ca sa intru la buget...
Română - 8,65
Mate - 9,20
Geografie - 9,60
Media- 9,15
Felicitări băieți!
Știe cineva când e admiterea la medicină? Știu că e luna asta dar nu știu când. Nu prea mă simt eu pregătit pentru admitere, dar cred că aș putea scoate de un loc la taxă la examen dacă mă înfig în biologie tare acum. Nu am mai avut când să învăț bine pentru facultate.
probabil 26-27 Iulie. Dar asigurate prin telefon, nu as vrea sa ratezi admiterea din cauza mea.
In atentia colegilor de forum care nu au luat bacul/au avut probleme: la orice facultate te poti inscrie si fara diploma de bac. Daca esti admis, trebuie adusa diploma de bac pana la inceputul anului scolar, deci este timp destul sa recuperati in sesiunea a doua.
Asta ca sa nu pierdeti un an degeaba, asteptand admiterea cu diploma in mana.
Hello guysAm intrat la Iorga...mai e cineva de pe forum acolo?
BTW:La bilingv am intrat![]()
aah nasol....macar stiu ca e un consolist in liceuceva pareri despre liceu poti sa-mi dai(colectiv, profesori etc. )...pe privat
Danke!!
Salutari..
Ce facultate imi recomandati, avand in vedere ca am terminat filologie?
Pana azi eram sigur ca vreau sa dau la Ştiinţe Social – Politice (Relaţii internaţionale şi studii europene) sau Geografie (Hidrologie şi meteorologie sau Planificare Teritoriala), insa azi sunt mai nehotarat ca niciodata. Zilele urmatoare (pana vineri) trebuie sa ma inscriu, dar chiar nu stiu. (de preferat fara admitere, eventual o admitere usoara - un interviu ceva/geografie/istorie/gramatica)
Multumesc!
Nu as sti ce sa iti spun, dar m-ai putea lamuri ce inseamna "studii europene"? Aud frecvent tineri care isi manifesta dorinta de a se inscrie acolo.
Cred ca se refera la sectia REI de la ASE. E o facultate pe care nu o recomand. Dupa un an acolo n-am stiut ce sa mai fac sa plec din tara
Alexandru, daca tot te gandeai la geografie,incearca sectia de turism de la Universitate, nu cred ca e cu admitere. Facultate mai frumoasa nu cred ca exista. Am un amic care a terminat si acum e ghid si se plimba prin toata lumea si e platit pentru asta.
Pentru cei care sunt la drept sau urmeaza sa dea la drept: Anul viitor vreau sa dau si eu, dar sunt putin confuz, am auzit din stanga si din dreapta, ca pentru a obtine licenta trebuie sa faci cei doi/trei ani de practica cu un avocat, in alta parte am auzit ca nu trebuie, caci dupa ce ai terminat facultatea esti licentiat ca jurist. Deci, cum e ? Sper ca nu am spus multe tampenii.
Multumesc, dau o bere.
Bookmarks