Azi am scapat de teze! Sa mai iau maine un 6 la "prietena mea, fizica" si s-a terminat scoala!
Azi am scapat de teze! Sa mai iau maine un 6 la "prietena mea, fizica" si s-a terminat scoala!
Sa vedem. Imi mai trebuie o nota-doua la chimie ca sa trec, doua note la fizica, una la mate, una la economie, una la geografie, una la romana, una la engleza, doua la info si una la franceza....... epic!
Sunt singurul panicat din cauza testarilor nationale?
In teze am luat 7 (mate) si 8(romana) desi stiu clar ca sunt in stare de mai mult.
Fac meditatii de la inceputul anului si am observat progrese majore.In timpul orelor de meditatii ma descurc foarte bine,dar cand vine vorba de teste,o dau in bara.
Media generala o am mare,dar degeaba.Daca iau atata si in testari,o sa-mi scada substantial media totala.
Cat de grele credeti ca o sa fie subiectele?Si nivelul per total oare o sa scada? (ma refer la mediile de admitere)
Eu nu am facut meditatii in liceu....
Am intrat prin liceu "ca gasca prin apa".
Bacul meu :
-la romana 8.30 (copiat)
-la mate 5.70 (copiat prost)
-la biologie 7 (fortele proprii)
Iar acum am intrat la facultate cu 9.25 printre primi 3 in clasa ca medie.
Just braggin'
Nu mi-a fost nicio clipa frica de bac.
Va recomand ca pt facultate sa va alegeti un loc sigur..nu unu unde se zbat toti sa ajunga...(daca sunteti lenesi ca mine)-![]()
Aceiasi situatie mi-o doresc si eu, nu vru sa trec pe la facultate de mai mult de 2 ori pe luna...
Zici asa pentru ca ai avut posibilitatea sa copiezi. Din cauza idiotilor din anii trecuti, care ieseau din BAC si se laudau ca au copiat si ca au dat bani, acum o sa avem camere de filmat in sali. Si decat sa fac o facultate doar pentru ca este usoara, mai bine nu o mai fac deloc.
E foarte gresit ce zici tu legat de facultate. Orice facultate e buna, fie ea usoara fie grea. Mi-a zis tata (care lucreaza intr-o companie mare ca manager) ca cei care angajeaza oameni cu facultate nu se uita mereu la facultatea facuta ci sa fie acolo. Mai mult ca dezvoltare personala, cei care au o facultate gandesc altfel, sunt mult mai "evoluati" din acest punct de vedere fata de cei care nu au facut. Bineinteles, aia care termina automatica iti dai seama ca o sa fie primii pusi pe posturi mari, dar cel mai mult conteaza sa faci o facultate. Asa ca mai bine faci una usoara decat sa nu faci deloc.
eu zic ca e vrajeala chestia aia cu camerele de filmat. poate au zis-o doar ca sa ne sperie si cum o zis si profu de fizica: sa isi faca "reclama" cum ca incepand de anul acesta " nu vor mai lasa elevii sa copieze" (asa o zis astia din invatamant de parca pana acuma ne-au lasat sa copiem cu nesimtire si acuma brusc nu o sa ne mai permita...). Oricum avand in vedere ca stau intr-un oras destul de mic eu chiar ma indoiesc ca ar monta ceva camere de filmat sau alte chestii f scumpe![]()
Fake security cameras, fake dummy cameras - ten High Quality models
De astea pun ei si problema ii ca vin fara baterii... Oricum aia ce o facut copie la foile de examen raman celebri
![]()
Nu zic ca trebuie sa te si descurci neaparat in postul ala sus pus. Dar de ajuns, ajungi imediat crede-ma... adica ai o sansa in plus fata de altii, that's my point. Dar e doar o sansa in plus, poti ajunge oricum in acel post indiferent de facultate, doar ca trebuie sa muncesti mai mult.
In absolut niciun domeniu nu ajungi imediat "in postul ala sus pus" fara experienta. In primii 3 ani dupa terminarea facultatii lucrezi pe un salariu mizer, poti sa fi terminat si magna cum laude la MIT.
Sa te angajezi cu 0 experienta ca programator pe 3400 RON nu e tocmai salariu mizer. I've seen it happen.
Exceptii exista peste tot, dar eu toate anunturile pe care le'am vazut pt programatori cu 0 experienta nu depaseau 400e salariu.
Pai lasa anunturile. Esti recrutat direct de pe banca facultatii daca esti tare. Fara experienta.
Detalii?
Si nu se pune ca i-a luat profu de la materia X sa lucreze la firma lui. Ca aia sunt niste sclavi pe plantatie.
Nu, nu este un mit urban. Chiar am un var care a fost luat, imediat dupa ce a terminat facultatea, la o firma. Si-a platit omu' singur nunta, si-a luat casa, si-a luat masina, o duce bine. Asta s-a intamplat vara trecuta. Deci, se poate.
Si nu, nu lucreaza 18 ore sau te miri cat, lucreaza normal, 8 ore. Sambata si duminica are liber, are o slujba perfect normala, numai ca a inteles ca trebuie sa se duca la o facultate unde sa-i placa ceea ce o sa faca pentru tot restul vietii si sa invete. ( provine si dintr-o familie care nu avea o situatie materiala buna )
Eu am tot respectul pentru el ca om. Sa nu va ganditi ca este un freak-of-nature, este o persoana normala.
@nops66
Din cate am observat esti student la Universitate la Drept, nu? Poti sa imi dai cateva detalii despre facultate? Stiu ca este foarte grea...mai ales dupa ce o termini, este un chin sa-ti gasesti un loc de munca.
By MonkY in forum GSM
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Concursuri
By Malach HaMavet in forum Offtopic
By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
Bookmarks