Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 71 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #1081 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Nu pot sa inteleg cum dupa ce ca a fost mai usor la mate nu sunt rezultate mai bune ca anul trecut, ai fi zis ca dupa ce s-a intamplat "se puneau copiii cu burta pe carte"

2. #1082 SP
    Junior Member ShadowAndrey's Avatar
    Nu stiu exact cum e treaba cu mate. Mie subiectele, mi s-au parut chiar lejere, dar pe fiecare zi, aud tot mai multa lume plangandu-se de ele

3. #1083 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Nu știu ce m-a pălit, trec �n clasa a XII-a, sunt la un liceu cu profil economic. �mi place.
    Daaaar, aș vrea să dau la o facultatea de medicină.

Cu �nvățatul nu o să fie o problemă, am s-o fac �n paralel. Dar ce �mi trebuie? Biologie și Fizică/Chimie?

Mulțumesc!
    Si eu vreau sa dau la medicina, desi profilul liceului nu are nicio treaba cu medicina. Trebuie biologie si chimie, iar la farmacie trebuie si fizica. Am niste prieteni care dau la medicina si din cate am inteles, e foarte mult de invatat, dar merita.

4. #1084 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Si eu zic ca la mate a fost foarte lejer. Daca imi pica subiectul de rezerva la mate atunci sigur l-as fi picat.

5. #1085 SP
    Member Szergiu's Avatar
    6.66
    N-o fi cea mai mare medie dar cel putin e unicata(in liceul meu)
    5 Romana
    7 Mate
    8 Biologie

6. #1086 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Media la bac :8,73 ... not bad i think ...

7. #1087 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    S-AU AFISAT REZULTATELEEEE!!
    Admitere 2012

Am intrat la Cantemir mate-info

8. #1088 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Iorga, Mate-info. Din pacate nu am reusit sa intru la Vianu...
    Mai e cineva de pe aici in Iorga ?

9. #1089 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Imi poate recomanda cineva o carte care sa contina toata materia din programa pentru bac?
    PEntru admitere am nevoie de ceva completari etc...si cum anu asta concurenta este cu 150% mai mare decat de obicei...trebuie sa merg cat de cat pregatit.
    http://www.scoaladepompieri.ro/Docum...ere%202012.pdf
    Cam asta ar fi bibliografia pt bac....
    La mate nu e greu dar la fizica e jale...trebuie sa o iau aproape de la 0...
    Totusi vreau sa cumpar ambele carti..(pt mate si fizica).
    PS.
    Vreau cartile cu teoria ca de culegeri cu probleme nu duc lipsa.

10. #1090 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca sa vedeti cat de distrus e sistemul nostru, intr-un liceu de la noi (nu vreau sa-i dau numele) corectorii au refuzat sa corecteze multe din lucrari pentru ca "astia-s prosti oricum, pica toti". Asa a luat o prietena, olimpica la mate si info, 1.35 la matematica, in conditiile in care s-a corectat cu baremul si i-ar fi iesit 8 minim. Dupa contestatie a luat 1.95. Nu stiu cum e posibil asa ceva....

11. #1091 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cum adica e concurenta mai mare cu 150%?

12. #1092 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Vreau să mă pregătesc din timp pentru admitere la Medicină.
    E ok cartea asta pentru �nceput?

Anatomia si fiziologia omului - Compendiu

13. #1093 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

14. #1094 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Cum adica e concurenta mai mare cu 150%?
    s-au scos la concurs doar 50 de locuri fata de anii trecuti cand erau cu 150% mai multe...
    Ce carti recomandati pentru mate si fizica...
    As vrea sa ingras putin porcu...

15. #1095 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am terminat si eu acum cateva zile sesiunea si in sfarsit simt si eu gustul vacantei . am observat ca sunt cativa doritori sa dea la medicina, banuiesc ca sunteti a 12, nu? pentru biologie aveti nevoie de-un singur manual, si atat, corint, cel de clasa 11. de acolo se vor formula intrebarile, daca invatati cele 120 de pagini si incercati sa le intelegeti si cat de cat logic, o sa luati 60 din 60 la admitere, nu este deloc greu. ideea e urmatoarea, acesta este si un mic test pentru voi, daca veti reusi sa invatat manualul de la 0 in mai putin de 3 saptamani veti faci fata cu brio la medicina, e mai greu la inceput pentru ca nu stiti cum sa invatati, dar manualul acela teoretic ar trebui sa se invete destul de usor. eu va recomand sa dati la chimie, mereu a fost mai usor la chimie decat la fizica. la ce facultate vreti sa dati, la carol davila sau la altele din tara? daca aveti orice intrebare sau poate vreti si un tur al facultati daca sunteti din bucuresti, nu ezitati sa ma intrebati, va ajut cu cea mai mare placere.

inca o chestie si va las, va spun din toata inima, daca nu sunteti siguri ca vreti medicina si aveti si cel mai mic dubiu in legatura cu aceasta alegere, nu mergeti la medicina. e foarte grea facultatea, sunt un munte de informatii, in plus daca nu aveti si pasiune o sa va chinuiti prin facultate si la sfarsit o sa chinuiti si pacientii. am colegii care invatat toata ziua, insa nu reusesc sa treaca de un exemen si se chinuie degeaba.

in rest, va doresc spor la invatat, meseria pe cat este de frumoasa pe atat este de grea, dar o sa va placa la medicina . in afara de sesiune chiar este foarte frumos

16. #1096 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu abia trec a XII-a, deci o să am timp destul să mă pregătesc. Și... chiar vreau asta, chiar dacă profilul meu nu are nicio treabă cu medicina.
    Sunt din provincie dar aș vrea să vin �n București, Carol Davila.

Mulțumesc pentru răspuns, Andrewqp!

17. #1097 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    stai linistit ca nu conteaza deloc profilul liceului. uite eu am facut Mihai Viteazu, liceu doar de mate-info si am fost si in clasa de intensiv informatica, numai din clasa mea din 28 de elevi 8 au ales medicina, asa ca stai linistit nu conteaza deloc liceul . important e sa inveti cartea aceea de biologie corint si poate iti iei si cartea de grile de la facultate

18. #1098 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Sunt terminat psihic,au venit rezultatele la CAE.

Am luat C.

19. #1099 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am terminat si eu acum cateva zile sesiunea si in sfarsit simt si eu gustul vacantei . am observat ca sunt cativa doritori sa dea la medicina, banuiesc ca sunteti a 12, nu? pentru biologie aveti nevoie de-un singur manual, si atat, corint, cel de clasa 11. de acolo se vor formula intrebarile, daca invatati cele 120 de pagini si incercati sa le intelegeti si cat de cat logic, o sa luati 60 din 60 la admitere, nu este deloc greu. ideea e urmatoarea, acesta este si un mic test pentru voi, daca veti reusi sa invatat manualul de la 0 in mai putin de 3 saptamani veti faci fata cu brio la medicina, e mai greu la inceput pentru ca nu stiti cum sa invatati, dar manualul acela teoretic ar trebui sa se invete destul de usor. eu va recomand sa dati la chimie, mereu a fost mai usor la chimie decat la fizica. la ce facultate vreti sa dati, la carol davila sau la altele din tara? daca aveti orice intrebare sau poate vreti si un tur al facultati daca sunteti din bucuresti, nu ezitati sa ma intrebati, va ajut cu cea mai mare placere.

inca o chestie si va las, va spun din toata inima, daca nu sunteti siguri ca vreti medicina si aveti si cel mai mic dubiu in legatura cu aceasta alegere, nu mergeti la medicina. e foarte grea facultatea, sunt un munte de informatii, in plus daca nu aveti si pasiune o sa va chinuiti prin facultate si la sfarsit o sa chinuiti si pacientii. am colegii care invatat toata ziua, insa nu reusesc sa treaca de un exemen si se chinuie degeaba.

in rest, va doresc spor la invatat, meseria pe cat este de frumoasa pe atat este de grea, dar o sa va placa la medicina . in afara de sesiune chiar este foarte frumos
    Eu trec pe a XI-a, deci este destul timp, vreau sa dau la Iuliu Hatieganu, aici in Cluj. Nu stii, examenele de admitere difera de la o facultate la alta, sau toate sunt la fel ?

20. #1100 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    pleaca din Cluj cat de repede poti..jumatate din orasul ala e plin de retardati(boci)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 71 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast