deci exista o singura teorie plauzibila : Normal ca nu suntem singuri in univers ... ca universul este vast si e imposibil sa nu existe si alte forme de viata ca ce naiba doar nu exista un singur God care a ales doar o planeta sa fie viata pe ea.
deci exista o singura teorie plauzibila : Normal ca nu suntem singuri in univers ... ca universul este vast si e imposibil sa nu existe si alte forme de viata ca ce naiba doar nu exista un singur God care a ales doar o planeta sa fie viata pe ea.
Sti vorba aia..there's a god down there
Oricum mi se par penibile fazele de genu "ma lasat insarcinata un extraterestru" ...c'mon o fi omu urat da nici sa il faci extraterestru nu merita![]()
apropo de ce este intunericul...stiai ca in trecut multe initieri intr-ale iluminarii se finalizau cu o incursiune in adancurile pamantului? in grote si alte lucruri fara pic de lumina unde stateau cateva zile.
se spunea ca adevarata iluminare o poti dobandi in intuneric. si nu cred ca e de luat peste picior asta avand in vedere anticele culturi (care spun eu, sunt superioare celor de acum...o umila parere) care au prosperat.
Misterele Egyptului
In aceasta emisiune este prezentata o alta teorie despre "Marea Piramida". Voi ce parere aveti ?
---------- Post added 29-04-2010 at 02:19 AM ----------
Pentru unii cateva zile, pentru altii cativa ani... insa pentru marea majoritate... "cateva vieti".
Da , la chestia cu piramida cred ... e contruita prea perfect pentru egiptenii antici si tot ce a spus in filmulet cred ca e adevarat .
Spune acolo ca civilizatiile spun ca "zeii soarelui ne-au invatat sa scriem ,sa construim etc." cine pot fi acesti zei ai soarelui ? Nu extraterestrii nostri dragi ?![]()
Cu toate tehnica de astazi, nu cred ca daca cineva se apuca sa faca o piramida o va face precum egiptenii. Sa fim seriosi, nici astazi nu se stie ce unelte foloseau ei acum 5000 de ani. De ce nu putem trage concluzia ca au primit o mana de ajutor de la niste "zeitati" din "ceruri" ? Exact cum a spus Stefan, "dragii nostri extraterestri..."
Tu vorbesti serios cand spui ca nu stii ce unelte foloseau cand au construit piramidele si cum le-au construit?
Normal ca stiu cum le-au construit... mai citesc si eu. Ziceam ca unele unelte folosite atunci au ramas necunoscute.
Nu, nu au ramas necunoscute. Documenteaza-te mai bine, te rog. Nu incepe o discutie care te depaseste, sunt licentiat in istorie si arheologie.
Copii la scara mica ale uneltelor au fost descoperite in mormintele celor care supervizau lucrarile monumentelor. In plus, picturile din morminte arata cam cum lucrau si cati muncitori lucrau. Tablitele de lut surprind momente din viata muncitorilor care lucrau la morminte sau la monumentele respective, caci da, monumentele si mormintele au fost construite de lucratori platiti nu de sclavi cum cred toti care habar n-au ce inseamna egiptologie. Chiar este consemnata o greva la lucratorilor, la un moment dat, cand au cerut mai mult ulei de corp si mai mult kohl. Sa nici nu mai vorbim de faptul ca in nicio pictura, pe nicio tablita de lut, pe niciun papirus nu e consemnat ajutorul extraterestrilor.
Frumos, am aflat si eu ceva nou... Pacat ca nici in carti nu mai poti avea mare incredere.
as mai adauga la ceea ce a spus Pizzi: in ziua de azi cu tehnologia pe care o posedam e logic ca putem reconstrui o piramida din stone blocks. d'oh! intrebarea e la ce ne va folosi ?
Pizzi, ce cool e ca esti licentiat in arheologie (si istorie) ! dupa parerea ta ce unealta crezi ca e asta din poza? unii zic ca e un bec gigant.. cam crazy afirmatia nu?
so what is it?
Bookmarks