Confirm. Trabucul (cel putin acest model, versiunea golden) este demential. Nu ma asteptam sa se poata trage atat de usor din el. Practic efortul depus pentru a produce de 2-3 ori mai mult fum decat la mini sau super este aproape zero. Nu mai vorbesc de calitatea si modul etans in care e conceput (aici mentionez ca are atat cartusul cat si led-ul pe filet). Bateriile (acumulatori de fapt) sunt mult mai usori si mai mici decat ma asteptam, insa presupun ca e gandit asa pentru a nu fi prea greu. Chargerul este cel mai compact din serie iar cartusul este IMENS (as estima ca este de aproximativ 4-5 ori mai "spatios" decat cel de la versiunea super). Si ca bonus, mustiucul vine si cu capac (inca 2 extra de fapt) pentru a-l mentine neatins chiar si atunci cand tineti trabucul in buzunar. Nota 10 pentru idee.
In rest, mentionez ca mi-au venit mostrele de la Johnson Creek, cu zero nicotina si NPG (adica fara Propelyne Glycol... singurul lucru care mai punea intrebari pe tema "o fi nociv sau nu ?"). Desi am citit ca versiunea vegetala ar produce ceva mai putin fum, eu unul sunt multumit... insa ce m-a mirat a fost calitatea gustului/mirosului produs. Se vede calitatea americana, ce sa mai. Nota 10 si lor. Oricum voi reveni asupra acestora, dupa ce "testez" mai serios. Recomand oricui doreste sa se lase de fumat asa ceva...
P.S. Sticlutele de la JC vin cu pipeta (fiecare dintre sticlute are asa ceva), un lucru care e demential. Va fi mai complicat sa faceti un refill "in mers" insa mi se pare superba ideea, dozajul fiind perfect.