Buna tuturor. Mi-a luat 3 zile sa citesc cele 120 pag din acest thread si pot spune ca am invatat foarte multe din discutiile voastre. Astfel m-am hotarat sa trec si eu pe vapori si in acest sens mi-am comandat un DSE901 din UK si un Joye510 din RO. Asa ca am trecut pe vapori de app 2 zile iar analoage nu am fumat de atunci desi o mica tentatie mai exista. Pot spune ca am fost dezamagit in principal de aroma de MB high, care parca era facuta la vre-unu in baie si de baterii in principal. Dar asta se rezolva cu un nicobox sau un mod facut acasa. Ca un review dupa 2 zile 510 mi se pare net superior. Folosesc acelasi e-liquid in ambele, dar din 901 parca iese cu un gust de mucegai. Problema care am gasit-o la amandoua este urmatoarea: ca sa am o aroma puternica pun 1-2 picaturi direct pe atomizor; insa dupa vreo 2-3 inhalari aceasta dispare si dupa, parca iese cu un gust uscat si nearomat,ce trage un pic spre ars. Daca pun cartus nou aceeasi problema asa ca deocamdata torn cate 1-2 picaturi la 3-4 inhalari direct pe atomizor si asa simt aroma puternic. Stie careva care poate fi problema ?
Fumam analoage de vreo 15 ani si am reusit sa ma las cel mai mult 1 sapt in tot acest timp. In ultima vreme ajunsesem la 1,5-2 pachete de Kent HD/zi. Acum de 2 zile am gatul iritat si mai tusesc ocazional, nu spun ce iese de-acolo. Cand eram pe analoage dimineata aveam juma'' de ora de tusit non stop. A mai patit careva treaba cu gatul iritat, ma gandesc sa nu fie ceva reactie la vapori desi cred ca era iritat tot timpul dar amortit de analoage :evil::evil:
Per total deocamdata sunt multumit de aceasta alternativa deja ma simt mult mai bine ...o sa revin cu noi impresii...Happy vaping !