multumesc de lamuriri..de ce insist sa iau de pe alibaba este pentru ca voi face o comanda mai mare un pic [ma adun cu cativa prieteni]si ies mult mai ok...decat vapers.ro [pana la urma si ei tot de acolo se aprovizioneaza...au gasit sellerul de incredere...si gata]
dupa ce am filtrat zecile de oferte primite...m-am oprit la 2 care ofera cat decat incredere...[una dintre ele pune accent clar pe original joye etc]. Din ce am observat ceilalti selleri omit sa spuna si "joye" ..ci doar ego si ego-t..acesta a fost si unul dintre factorii de selectie...si pe cutii aparea "the" ego
in ofertele [cele 2] la care m-am oprit...apare clar care e joye..si care nu...
de ce ati ales/alege 510-t in loc de ego-t?
si care e faza cu LR?
la acest link aveti cele doua oferte care le-am primit...de v-ati putea uita pe ele sa va dati cu parerea m-ar ajuta
http://dl.dropbox.com/u/3330768/ego.rar
multumesc frumos![]()

..fumand una din cele 2-3 tigari ale zilei) ]. Deci la cat de diferiti suntem...asa exista si solutii. felicitari pentru realizarea ta...eu unul practic pot sa ma numesc ca ma apuc de fumat cu ET...de ce? pentru ca imi place sa "pufai" ( si nu e un gest de fitza..pe la terase etc...ca in general sunt singur sau cu prietena..un prieten cand imi fumez tigara)...nu dauneaza..cheltuielile sunt minime...si personal o vad ca o narghilea mini portabila
)

Bookmarks