Referitor la rezervele JANTY DURA-C - nu mi-au curs niciodată. Sunt făcute in așa fel inc�t lichidul nu �ți ajunge pe limbă.Dupa 8 săptăm�ni de utilizare a modelului negru (timp in care a crăpat un acumulator - dar pe care l-am schimbat cu unul nou grație garanției de un an) pot spune că sunt foarte mulțumit de achiziție. Drept urmare, i-am cumpărat si tatălui meu un set (modelul alb). Am observat totuși o oarecare diferență intre cele doua seturi. Atomizerele celei albe simulează mai eficient țigara tradițională (ca design arata la fel - cu exceptia inelului auriu care lipsește la unul dintre ele). La modelul negru fumurile se trag extrem de ușor - pe cand la cel alb există o ușoară diferență - de parca aerul cu vapori s-ar afla intr-o dificultate pe traseu - fapt care �ți amiintește de filtrul țigării aprinse in perioada fumatului cu scrumiera alături....
Ca să nu mai spun că fumul este ceva mai dens si mai consistent. Concluzia?! Baieții iși perfecționează chiar și modelele mai vechi (lucru bun at�ta vreme c�t prețul răm�ne deocamdată același). Impactul fumului este aproximativ același la ambele modele. C�t despre atenția fața de client - numai de bine! După ce le-am expediat acumulatorul defect in 2 zile l-am avut pe cel nou acasă (prin poștă). S-au purtat frumos, au fost respectuoși ... fără suspiciuni sau tărăgănări ale situației. Sincer să fiu - totul s-a rezolvat numai prin doua E-mail-uri (unul prin care le-am spus ca le trimit acumulatorul defect - și unul prin care mi-au confirmat ca l-au expediat pe cel nou). Cu prima țigara de pe net cumparata in februarie anul ăsta (de la o firma care părea totuși serioasă) a fost altfel. După ce s-a ars un atomizer si a decedat un acumulator, firma distribuitoare mi-a spus că nu oferă garanție la produsele v�ndute pe internet (ci numai la cele văndute direct din magazinul lor).
La Janty am ajuns studiind forumul de față ... așa ca transmit mulțumiri tuturor celor care posteaza informații aici.
P.S. Astăzi, pe stradă, int�lnindu-mă cu niște cunoștințe, am mai atras c�teva persoane in secta țigărilor electronice. Sper ca in cur�nd să devenim o religie in toata puterea cuv�ntului!![]()
Bookmarks