Skin pentru iPhone.
Si uite asa, am scapat de huse oribile de plastic.
Imi imaginez, desi modele nu sunt pe gustul meu, stiu ca talpa boost e blana rau ! Sa ii porti sanatos !
LG G Watch R (W110)
- Dell U2414H, un monitor superb, a beast, mai ales pentru grafica. Am ramas surprins ce bine arata pe consola
- iPhone 5C pentru logodnica, sper sa nu i-l fure si pe asta lol...
Tare ceasul LG, l-am luat si eu dar l-am dat ca nu prea il purtam/foloseam, si ultimile achizitii:
Aiaiaiaiai, mi-au trecut nervii cu altexul vietii.
Ce am gasit cand am ajuns acasa: Power Mac G4 Cube, in stare foarte buna, functioneaza perfect, fara praf sau alte probleme![]()
. Daaamn
![]()
Cautam un Apple TV pe olx, si la cautare mi-a indexat cumva anuntul asta, nu mi-a venit sa cred
Omul avea si monitorul de 17'', insa nu l-a putut pune la posta din cauza greutatii si pretului mare de transport (nu-i bai cu asta, se gasesc usor astea, monitoarele acd si la pret mic).
E adus din Danemarca G4-ul se pare, mai trebuie sa-i adaug niste ram, sa ajung la 1gb, si totul este superb (are pana si wireless adaptor inclus). L-au pastrat bine oamenii.
Ce e funny: au uitat sa-si stearga astia de l-au vandut sau whatever, pozele personale lol![]()
Router Nou, multumiri lui MonkY pentru ca ma sfatuit sa-l cumpar, foarte simplu si usor de setat chiar si pentru un noob ca mine
eMag doar 160lei
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks