Metro 2033
Buy Razer DeathAdder Gaming Mouse | Official Razer
Am vazut si la MediaGalaxy Oradea ceva de genu.
il gasiti la aproape toate magazinele de profil; eu l-am luat de aici: Mouse Razer Gaming DEATHADDER RZ01-00151400-R3G1 - eMAG.ro
Eu am schimbat 3 bucati Razer Diamondback in garantie, in decurs de 2 luni. Toate 3 cu acelasi defect: se stingeau pentru cateva secunde, la intamplare. Pana la urma mi-au oferit un Logitech MX518 care merge si acum, dupa 5 ani. Cand o sa-si dea asta duhul, o sa mai incerc un Razer, dar nu mai sunt atat de sigur ca Razer=calitate
Ah, si ca tot sunt offtopic si am adus vorba de garantii, eBook readerul Prestigio luat acum 4 luni si-a dat duhul. Aviz celui ce-si luase mai in urma
Eu mi-am cumparat Lachesis + Lycosa + Mamba (mai tarziu) de pe mediadot.ro. Foarte bune preturile acolo.
Dupa cum ziceam mai sus, eBook readerul Prestigio a decedat la datorie; storna pe factura; inlocuitor sosit.
Celalalt reader e un Sony PRS350, cu ecran de 5", pentru comparatie.
Cum de nu ai luat kindle? Mai ales ca au modelul cu 3g gratuit. Eu unu' m-am indragostit de kindle si nici nu mi l-am cumparat mie
Eu m-am indragostit de touch screen Nu prea am nevoie de 3g ca am wireless cam peste tot, si am grija sa-l umplu cu carti inainte sa plec pe undeva.
Ah, plus ca am citit ca este cam fragil Kindle-ul.
Sper ca ai fost sarcastic...
Am avut experienta cu 2 mouse-uri Razer Lachesis (luate la ~ 3 luni diferenta intre ele - deci nu erau din acelasi lot) dupa 1.5 ani click-ul stanga mergea cand voia el - cateodata faceam si double click fara sa vreau.
M-am interesat si se pare ca nu doar pe Lachesis este problema asta, sunt multi altii cu probleme si pe alte modele. De atunci m-am lepadat de Razer si am trecut pe un Logitech MX518, nu am dat multi bani pe el ca nu aveam in momentul acela, insa il folosesc de mult timp fara absolut nicio problema tehnica.
eu am un Razer Copperhead frecat zilnic, transportat in ghiozdan destul de des, tinut mereu fara mousepad, cazut pe jos de 3 ori. l-am luat cand a fost lansat si inca nu are absolut nimic (in afara de cateva zgarieturi )
nu cred ca toate produsele lor sunt proaste totusi..
Eu am kindle cu 3G de un an si a trecut prin foarte multe pana acum. Sora mea a varsat apa pe el din greseala, a fost scapat pe jos de multe ori si totusi merge perfect. Nu este nici intr-un caz fragil. Si nici nu se vad zgarieturile pe el. Inca arata ca in prima zi
Il recomand tuturor celor pasionati de citit
Sunt si cazuri fericite, dar numarul de Kindle-uri cu probleme cu ecranul, fie datorita scaparii, fie datorita constructiei, este foarte mare, si nu am chef sa risc. Oricum, la mine a picat din discutie datorita lipsei touch screenului.
Avand astea doua readere, si jucandu-ma si cu un Kindle un pic pot spune ca Sony-ul este cu cateva clase peste restul cand vine vorba de calitatea constructiei si materialele folosite.
Mi-am luat si eu azi dimineata un tricou din Carrefour.Normal tricoul e mov, dar in poza a iesit albicios.
Bookmarks