my point exactly ...ty
Printable View
my point exactly ...ty
I see dead people:zombieleft:
.level
Arata mai bine site-ul cu bulinutele verzi sub avatar decat cu lvl-ul si activitatea.
Trickz, inainte sa te iei de ei... verifica te rog garantia... pentru ca intr-adevar, multe firme (producatori, nu vanzatori) dau garantie 2 ani la notebook, dar 6 luni la baterie (ca si consumabil). Garantia "obligatorie" de 2 ani la electronice din cate am inteles eu este de fapt de conformitate... deci nu prea poti sa o aplici. Intrebarea este... de ce Dzeu nu ti-ai luat tu o baterie de pe ebay, iti venea in cateva zile. Mai mult de-atat, iti luai o baterie mai puternica... si ramaneai si tu cu impresia ca ai facut un upgrade, nu un service :D
Cum ziceam, bulinutele verzi nu prea mai aveau relevanta... Reputatia (asta insemnau acele bulinute), nu prea tinea cont de activity si de multe altele... Era chiar redundanta fata de numarul de posturi... Acum vedem, inca nu e totul batut in cuie...
Lucrez acum la un sistem mai interesant... just give me a little time... ca e vorba de programare aici... lucru la care dupa 2 zile in care n-am dormit, e cam greu sa te gandesti...Quote:
The User Reputation system allows your board members to leave comments about one anothers' posts, and thereby contribute to their overall 'reputation'.
Using the User Reputation manager, you can create titles for a variety of reputation levels, so that users are given a reputation title when they reach a certain reputation level.
User Reputation in its simplest form is a ranking of your user's benefit to your forum. Its basis comes from the opinions of all of your forum users that choose take part in it.
Users gain and lose reputation based on how their posts are scored by other forum participants. Users with the ability to affect reputation, will either give or take aways points by approving or disapproving with a post's content.
monkyy mai intai odihna dupa treaba :P
Mi.au zis ca in doua zile o am si pusa pe laptop, si laptopul acasa. Am zis ca daca au ei pe stoc sau ceva, super, ca pe online.ul romanesc nu am gasit nimic si din strainatate dura ceva timp... Dar imi ajungea de 3 ori de pe ebay, daca stiam ca or sa procedeze asa...Quote:
Originally Posted by MonkY
Garantia pe baterie este de 6 luni, intr.adevar, dar imi expira acum, zilele astea.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
asta de acu e chiar urat.. :evil:
proba
Vorbesti intai cu ei le ceri sa-ti deie laptop-ul inapoi ca de nu urmatoarea data cand te vad o sa fie cu protectia consumatorului sau o sa fie cu o citatie ca i-ai dat in judecata si a da daca iti dau un laptop verifici seria sa fie al tau. Daca nu se lasa, suni la protectia consumatorului, simplu, nu au nici un drept legal de a-ti retine laptop-ul, daca era vorba de garantie atunci poate statea treaba altfel dar asa nu, (poate vor sa-si faca niste bani de buzunar adica au trimis laptop-ul+bateria in garantie si iti cer sa platesti, o ipoteza, daca zici ca numa acuma cateva zile a expirat garantia pe baterie si laptop-ul este la ei de 3 saptamani).
Nu-i rau. Macar avem din nou patratele :D
Numa ce am venit de la scoala si imi place ce vad ;))
Noul design e foarte uber :x
Garantia imi expira pe 14. am vbit acum cu cineva la tel si isi cer scuze. Imi repara pe garantie si imi iau lap azi, bateria ma suna ei cand sa o iau.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
asa da monky :D mult mai bine decat culorile alea scoase din tipar.
Toata lumea se plange ca e plin forumul de trolli, ca forumul nu mai este cum era mai demult ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, dar nici un admin nu ar bana trolli aia retardati de care se plange lumea.
Nu stiu cum dracu vine asta.
Cu reportul m am lamurit cum sta treaba. Ca dau report, ca nu dau report e tot aia. Cel putin asa mi se pare.