Pana la urma cine vine maine la turneul de Mortal Kombat? Sa facem si noi prezenta. :)
Printable View
Pana la urma cine vine maine la turneul de Mortal Kombat? Sa facem si noi prezenta. :)
http://verydemotivational.files.word...-untitled3.jpg
Bhahahahhahahahahah =)))))0
Ca serie animata - Digimon
Ca joc - Pokemon
Ca tot - Pokemon! :D
Digimon = complicat rau de tot..
Macar asa , pokemon...stii ca au cateva evolutii..iti dai seama care e tipul Pokemonului doar dupa forma.
Si nici un pokemon nu e malefic! :D
http://www.youtube.com/watch?v=GerJ6...eature=related
Dedicatie pentru Graft :))
I could slap that a$$ all day long
Cat timp mai are Angelic ban? :|
AngelicTouch chiar nu avea niciun motiv de ban. A mai calcat el pe ici pe colo un pic stramb, dar per total nu avea de ce sa ia ban forever. Va aduc aminte insa ca el insusi a cerut ban, pt. ca nu mai suporta forumul. Ce mi s-a parut bizar a fost faptul ca mi-a adus ca motiv ceva de genul "Deathstrike, tray, Walkman, naz sunt banati iar idiotii si spamerii principali umbla free". Ori ce nu stia el probabil a fost faptul ca pentru Deathstrike, tray si Walkman eu personal am rugat moderatorii sa-si schimbe opinia, desi le dadusera ban forever. Am garantat pentru ei si le-a fost scos banul. In aceeasi zi in care Dj Mo a acceptat sa-i scoata banul lui Deathstrike, atat a asteptat... si mi-a sarit tot mie la gat. Eu ce sa mai zic sau sa mai fac?
Cu naz a fost mai complicat. I-am explicat motivul pentru care a fost "destituit" din functia de editor, a inteles motivatia, chiar mi-a spus ca el oricum nu mai edita de ceva vreme, ne-am salutat si asta a fost. Am zis "uite dom'le un om care stie cand sa se retraga, si se retrage frumos". Ca dupa 10 minute sa vad pe SpamBox o adevarata balacareala... sa vad cum explica el ca sustine miscarea de "Rezistenta" dand thanks-uri oricui posta ceva contra mea sau a forumului... M-a dezamagit profund... dar asta este, cine sunt eu sa-l judec ca om? Ca user insa, can't just sit and do nothing...
Cat despre "spamerii care umbla free" nu stiu la cine se refera. Orice spam am prins, am sanctionat. Iar despre calitatea de "idiot" a unora, refuz sa comentez... sunt doar un admin, nu psiholog sau psihiatru ca sa pot pune astfel de patalamale...
Anyway... am o idee care desi imi va aduce tot mie probleme... sper sa fie pe sufletul multora. Nu stiu cat de credinciosi sunt unii si altii, dar ma gandesc ca ar fi un lucru frumos ca in Saptamana Mare sa putem ierta o parte din cei banati. Si ca sa nu se creada ca voi avantaja pe cineva, voi propune pt. unban pe ultimii 40 dintre ei, din care VOI sa alegeti 7. So, it's a good chance to have your friends back...
Mai mult nu pot sa spun sau sa fac... Pana acum mare parte din cei carora li s-a ridicat pedeapsa au sfarsit prin a repeta aceleasi greseli. Lucru care ma depaseste si oboseste extrem cateodata. Sunt si eu om si am o limita, pe care multi mi-o calca in moduri pe care unii nici nu vi le imaginati. Dar, nu voi vorbi despre toate mizeriile pe care le primesc... Eu nu pot decat sa ajut sau sa curat forumul. De fapt, sunt obligat... Intrucat am promis ca va ramane un forum curat. Ori curat, ori inchis...
Gata pentru azi (cred). Noapte buna Romania... wherever you are...
Pe un forum, cand vine vorba de astfel de treburi, nu poti lasa "poporul" sa-si faca de cap, altfel prezenta in comunitate inceteaza a mai fi un privilegiu.
Daca nu dai dovada de consecventa, in special cand stii ca indreptarea comportamentala a celor mai multi ramane o iluzie, sfarsesti prin a-ti discredita propria echipa de moderatori, care au intotdeauna dreptate, conform regulilor.
Din ce-am observat in ultimii ani, cand nu i se da dreptate moderatorului, isi face propriul forum :).
Nu-i cunosc pe "infractori" si de-asta cred ca imi exprim un punct de vedere obiectiv.
Parerea mea este ca ar trebui sa se faca un mic test inainte de a da sign-up, iar moderatorii sau cei pusi de moderatori, sa verifice acel test.Sunt destui care isi fac cont doar pentru a face un thread la aria off-topic sau a downloada niste wallpapers din anumite sectiuni ale forumului.Oricum, ramane doar o sugestie :P.
Revenind la ceea ce a spus MonkY in legatura cu iertarea celor banati, eu i-as vota pe Angelic si pe Naz.
Am o invitatie pe tvtorrents, astept PM daca doreste cineva.;)
L.E: Codul merge la TheKingOfHate
Sanjuro are dreptate...din pacate Monky esti "prea bun" pentru genul de personaje care se perinda pe aici, si bunavointa ta nu va fi interpretata decat ca un semn de slabiciune once again.