Dacă sunteți fraieri :)
Printable View
Dacă sunteți fraieri :)
ok.. de cand e asta? ca eu acum am observat :-B
w00t?
La mine nu e..
Are cineva invitatii pe tranceTraffic, sau trackere cu acelasi gen de muzica? Pretty please.
Am eu dar nu iti dau..:P
Ti a trecut? Ca incepe sa mi treaca mie...
I'm so gonna kick some ass, care mai vine? ;)
Lansarea Worms Reloaded
666 de posturi!
http://img810.imageshack.us/img810/1...mfreakouta.gif
Felicitari ! La cat mai multe... posturi diabolice :evil:
Da un hard refresh (CTRL+R usually). F5 nu e suficient. Sau empty cache.
Oricum... nu e prea stralucit headerul... Poate ne da Graft o mana de ajutor... Dar trebuie tot asa, ceva slim :D
...aia e cea mai tare animație pe care-am văzut-o! =D>
Hai Graft da-le o mana de ajutorrr :) Make the Header nicerrrr :)
Aveti careva idee daca pizza de genul acesta: http://www.viewpoints.com/images/rev...08071_full.jpg , la cutie, se face si daca o bag la microunde?
I will knock the fur off you Travel & Food - Console Games Forum :wife:
Hai la concurs: http://www.consolegames.ro/forum/f79...der-cg-2010-a/
God friggin damnit, e a 3-a oara cand fac ultimul nivel din Dragon Age: Origins si nu primesc achievement de sfarsit. Now what the hell!! am dat recover la gamertag, tryed Fing everything, screw this.
Victor Piţurcă s-a născut la maternitatea Giuleşti.
„Ce vrei să te faci c�nd o să fii mare?” l-a �ntrebat Moş Crăciun pe Piţi, c�nd avea 2 ani. „Vorbeşti cam mult, tataie” i-a răspuns el.
Messi e periculos c�nd are mingea şi e cu faţa la poartă. Ibrahimovic e periculos c�nd are mingea şi e cu spatele la poartă. Piţi e periculos chiar dacă n-are mingea şi e cu spatele la poartă.
Un cazino din Las Vegas a venit odată acasă la Piţi pentru a juca la ruletă. A pierdut banii şi a plecat.
Şi Piţi pierde uneori la barbut. Timpul.
AC Milan l-a contactat c�ndva pe Piţi pentru a-i propune postul de antrenor. Răspunsul a fost: „c�nd patronul n-o să mai apară la televizor”. „Dar e primul-ministru a Italiei” au replicat italienii. Piţi �nchisese deja telefonul.
Cum a făcut Piţi primul milion? I-a �nchiriat Satanei numărul 666.
Jerry Seinfeld şi Mr. Bean s-au chinuit degeaba trei ore pentru a-l face pe Piţi să r�dă. Singurul care i-a smuls un z�mbet lui Piţi a fost Arşinel. C�nd l-a rugat să nu-i ia banii pierduţi la poker.
Piţi s-a �nt�lnit odată cu Băsescu şi i-a strigat „Ruşine!”. Băsescu a lăsat capul �n jos, ruşinat.
C�nd a �nceput �ncălzirea globală? C�nd a făcut Piţi prima chintă royală.
De ce s-a apucat Mutu de cocaină? După ce l-a bătut toata ziua la table, Piţi i-a zis „hai bă, că te-am bătut destul, te las să iei şi tu o linie”
Roger Federer s-a oprit odată �n timpul unui partide, intrebănd cine face banking cu Victor Piţurcă.
La conferinţele de presă Piţi pune �ntrebări ziariştilor.
De Crăciun, Ştefan Hruşcă ascultă un CD cu conferinţele de presă ale lui Piţi.
(:|headeru vechi era mai frummy(:|
LE il punem pe asta pana ii gata concursu' ?
Sigur asa o sa fie motivati cei cu talent sa faca ceva frumos. Are sclipici ;;)