Well dudes, aveti grija astea 4 zile cat sunt plecat ce faceti cu site-ul, bafta tuturor and peace 4 y'all.
Printable View
Well dudes, aveti grija astea 4 zile cat sunt plecat ce faceti cu site-ul, bafta tuturor and peace 4 y'all.
@Ronan?
Pa honord,distractie placuta!
Adevarat a-nviat!
:drool:
Say hello to the champ B-)
Se pare ca ploile mi-au stricat toate planurile la munte... well.. c'est la vie.. a fost asa frumos :-<
exact . as face eu un articol sau ceva legat de cei mai greu de batut bosii, da nu pot sa ma laud ca am jcuat extrem de multe jocuri . Adica am jucat multe RPg-uri si fighting game-uri , da multi bosi de pe lista aia au parut inainte sa ma nasc , sau erau din diferite shootere sau toate alea :-? .
Sigur daca ar face cineva un astfel de articol , ar incepe lumea cu : "da pe Xde ce nu l-ai pus ? " sau " Ooo da Y era usor de batut , Z pe de alta parte :-s " .
Da ar fi interesant sa se posteza odata la o vreme ceva articole mai speciale :-? (momentan am observat ca naz se ocupa la capitolu asta . Good job dude ;) )
Tudoran : Nu trebuie neeaparat sa fie un articol asemanator...dar ceva in gen.
Pont : interview = fun!
revenit de la mare cu o intrebare:stie careva ce scrie pe insigna asta? lol
ALTAISKI
KRAI
Altaiski - C?utare Google
multa bafta!
thx,si acolo pe banda rosie mai scrie ceva AEHNN sau ceva de genu?!
daca aveti un TV la indemana si nu aveti ce sa faceti , atunci uitati-va pe discovery . E emisiunea aia noua a lui Bear Grylls (tipu de la Man vs Wild ) .Numa ca de data asta Grylls e intr-un mediu urban :> . Interesant :-?
"Tehnici de supravietuire urbana" asa se numeste in romana .