https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...32951044_n.jpg
sa inteleg ca sunt singurul credincios de aici?
Nu,doar ca tu ai fost singurul care a considerat ca fiind justificat sa te angajezi in discutii in contradictoriu,desi nu ai putut veni cu nici un argument solid.
tu sau altcineva de aici a adus un argument solid contra?
si inca ceva,acest gen de discutii ar trebui sa se rezume la : bah eu cred ptr ca.....bla bla bla ...parerea mea sau bah ,eu nu cred blba bla bla .,..parerea mea
nu se ne luam la mishto cu caligula cu sulita`n cur
---------- Post added 23-06-2013 at 20:21 ----------
eu consider ca am adus un argument f solid prin Parintele Arsenie Boca,dar se pare ca asta este doar ptr. "cunoscatori",atata timp cat habar nu ai/aveti cine este si ce a facut nu are rost se mai discutam
cele bune...
Nu am cum sa-ti dovedesc un negativ.Atat timp cat susti existenta unui lucru,cu precadere daca acel lucru este de natura supranaturala,trebuie sa vii cu dovezi,lucru pe care nu l-ai facut.
Nu crezi ca poate asta chiar e problema voastra?
Sunteţi prea creduli/naivi şi credeţi orice delir pe care îl auziţi.
Crezi cu aşa tărie faptele făcute de AB încât ai fi dispus sa îţi pui viaţa pe masă?
http://www.youtube.com/watch?v=I2db8kclJwQ
probabil crezi ca este un efect
Poate ne ajuti tu. Fa te rog un rezumat al "minunilor," imi e lene sa caut.
Pe langa asta, sa ma anunti cand unui credincios i-a crescut o mana, deget sau orice alt membru dupa ce s-a rugat la doamne doamne.
DA,clar ,sa-ti spun si dc,doar un sfant poate face si spune ce a facut si a spus el
un rezumat al minunilor nu pot sa-ti fac,dar cel mai bine citeste ce spun oamenii despre el,oamenii normali sa spunem,nu preoti sau calugari care "chipurile ar fi in aceasi gashca"...si totusi citeste cartile,macar una,ai sa te luminezi ;)
Oamenii de la tara mai spun foarte des si chestii de genul: "Gheorghe a lu'... a murit acuma 10 ani, si acuma e strigoi. De aia e asa urat si nu vorbeste cu nimeni!"
Ares, daca ar aparea azi unul cu o lista actualizata de porunci, sa zicem 100 de noi porunci, l-ai crede? I-au fost dictate ieri noapte, in somn, de catre sfanta treime.
Nu, nici pe departe. Uită-te la orice dezbatere serioasă şi o să vezi că nici un teolog/credincios nu aduce astfel de "argumente" în discuţie, pentru că sunt rizibile şi uşor demontabile.
Îmi place că în clipul tău nu se sesisează nimeni la lumina aia. În loc să se arate credincioşilor, Arsenie s-a păstrat exclusiv pentru cameră şi YouTube.
Uite alt miracol, de data asta al Maicăi Tereza.
Hell's Angel: Mother Teresa by Christopher Hitchens (1 of 3) - YouTube
Ares, probabil te depaseste, dar ceea ce vezi in clipul ala se numeste "lens flare" ;).
garsoni,pana una alta nu am aflat parerea personala a niciunuia dintre voi,parere geva de genul dupa cum am spus mai sus,bah fratelo eu nu cred ptr ca ...1....2....3....4....... :),voi tot ce ati spus a fost sa ma contrati strict pe cele spuse de mine,puneti putin pe pauza la ce am spus eu si spuneti o parere personala
astept
Toata lumea crede in ceva: in tine insuti, in Dumnezeu, intr-o forma de viata superioara...lista poate fi lunga. Nu vad de ce incercati sa va convingeti unii pe altii care e sau ar trebui sa fie "credinta/necredinta aia pe bune". Important e ca la sfarsitul zilei tu sa fii impacat si multumit de deciziile tale. Eu unul sunt ortodox si cred atat in religie cat si in biserica..in mare parte. Pacat e ca se profita maxim de pe credinta multora.
Ce-mi place mie aici e ca toti blameaza religia ca iti impune un punct de vedere (cu toate ca fiecare e liber sa aleaga sa nu urmeze o anumita religie), dar cum vine un "credincios" toti fac exact ceea ce blameaza cel mai mult, incearca sa-si impuna punctul de vedere fara o argumentare.
A fi religios e un lucru, a fi credincios e altceva, a doua nu implica neaparat pe prima. In momentul in care o sa realizati ca, la fel cum voi ati ales sa nu credeti in vreo forma superioara de existenta, altii aleg sa creada in asa ceva, atunci veti putea avea un numitor comun.
Somn usor si-o carte de romana.
in afara de analfabetul Anderul nu-si mai da nimeni cu parerea?