Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 29 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 565

Thread: Religii, ateism, argumente si contra-argumente

1. #321 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Ai report pentru flame. Si probabil intru in categoria exprimata de Greyhound dar consider ca persoanele atat de ignorante precum esti tu trebuie ignorate la randul lor si evitate. Astfel desi cred ca am jucat ceva sf4 cu tine, trebuie sa te adaug listei de ignore.
    Din pacate intreaga discutie nu-si are nici un rost. Toata logica din posturile colegilor rasuna altfel in mintea lui.
    Sa fim seriosi, cat de mult efort poti consuma pe o persoana care posteaza ca minune si consista pentru el o dovada, un video de pe youtube cu niste optical flares?

2. #322 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Mi-am spus argumentul.
    Vreau sa stiu un singur caz, o persoana care si-a pierdut sau s-a nascut fara un deget iar dupa rugaciuni, degetul sa creasca la loc.
    Ares, acuma daca excludem biblia, tu ce argumente ai?
    Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu noile porunci.

Greyhound, cred ca stii si tu in ce sens a fost folosit acel "credincios".

Eu am ramas fara argumente. O seara placuta!

3. #323 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Ai report pentru flame. Si probabil intru in categoria exprimata de Greyhound dar consider ca persoanele atat de ignorante precum esti tu trebuie ignorate la randul lor si evitate. Astfel desi cred ca am jucat ceva sf4 cu tine, trebuie sa te adaug listei de ignore.
    Din pacate intreaga discutie nu-si are nici un rost. Toata logica din posturile colegilor rasuna altfel in mintea lui.
    Sa fim seriosi, cat de mult efort poti consuma pe o persoana care posteaza ca minune si consista pentru el o dovada, un video de pe youtube cu niste optical flares?
    pol,te rog nu-mi da ignore,te rog eu frumos,pe bune,nu-mi distruge universul...
    acum sa revin,spre deosebire de voi eu macar mi-am expus parerea,voi in schimb nu ati spun nik

---------- Post added 23-06-2013 at 22:18 ----------

Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Mi-am spus argumentul.
    Vreau sa stiu un singur caz, o persoana care si-a pierdut sau s-a nascut fara un deget iar dupa rugaciuni, degetul sa creasca la loc.

Ares, acuma daca excludem biblia, tu ce argumente ai?
    Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu noile porunci.
    dc sa excludem biblia? (nu am inteles)
    la cele 100 de porunci am sa spun nu
    persoane cu deget lipsa care sa creasca recunosc ca nu am vazut,dar persoane care au scapat de cancer sau de alte boli am vazut

4. #324 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce-are ăsta mă? A dat strechea-n el?

5. #325 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    a fi religios tine oarecum si de background-ul fiecaruia: conditia materiala,perspective dar si de varsta(cat de aproapem suntem de moarte aka speranta de viata medie)...cu alte cuvinte de cat de "in control" ne simtim..

RE:am elaborat

6. #326 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    a fi religios tine oarecum si de background-ul fiecaruia...de conditia materiala..perspective,etc...
    Vrei sa elaborezi putin te rog?

7. #327 SP
    Member Ares's Avatar
    sa va explic de la ce a plecat totul ,filosofilor

1.nu pot sa cred ca tot ce exista in univers,a aparut de la un "bing-bang",sau o scanteie sau ceva sau nu stiu ce,ci pur si simplu cred ca sunt create de Dumnezeu

2.am cerut o explicatie la minunile facute de Sfantul Ardealului Arsenie Boca,daca nu este sfant si daca nu la ajutat Dumnezeu....

nu stiu care este marea problema,de unde pana unde igonaranta mea,sau ce a mai spus pol care sper sa nu-mi dea ignore ptr nu stiu ce am sa fac

8. #328 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca ar exista dumnezeu , atunci universul ar trebui sa fie structura sau parte din el, implicit noi, formati din praf de stele.

subiectul oricum , ne depaseste.

9. #329 SP
    Member Mishy's Avatar
    Eu unul nu imi vine a crede ca totul a fost creat din capriciul unui individ care traieste printre nori. Nu am nimic cu cei care cred in Dumnezeu si cred ca nici cei care au mai comentat mai sus , dar nu inteleg de ce ti atat de mult sa imi bagi pe gat existenta unui dumnezeu si asta e problema cu acesti credincosi ,nu sunt fericiti pana cand nu te conving de existenta lui in loc sa iti respecte parerea.

10. #330 SP
    s-au descoperit de exmplu manuscrise din perioada respectiva, in care se detaliaza clar ca Isus a avut mai multe neveste ...ca nu era singurul care a avut adepti, ca erau mai multi asemeni lui , insa doar povestea lui a dainuit peste ani

11. #331 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Vrei sa elaborezi putin te rog?
    Cred ca DP se refera la faptul ca persoanele din mediul rural sau persoanele cu un nivel scazut cu educatie sunt in general mai religioase,iar pe masura ce inainteaza in varsta,unele persoane tind sa devina mai religioase,determinate de motive axiomatice.

12. #332 SP
    si inca una si gata, religia de tip catolica este mult mai misto, dovada sta insasi Vaticanul.. pai la noi , la crestini ortodocsi , bisericile noastre sunt cocioabe mai...cum sa le putem compara cu domurile Italia/ Germania (astia sunt si protestanti)..

13. #333 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Nu sunt un om prea religios / credincios.
    Eu ma consider budist pe parte spirituala si in viata de zi cu zi. ( nu dinala shaolin tibetan). Nu ca religie.
    Un om normal , caruia ii place sa se calmeze prin meditatie , nu neeaparat cu cosmosul sau o fiinta supreme , ci pur si simplu eu , singur si cu gandurile mele.

Cand ma simt stresat , meditez pentru a deveni calm si pentru a trece peste moment. (works like a charm)
    In viata de zi cu zi functionez pe principiul " Nu iti fac rau , nu imi face rau." Si mereu privesc si partea buna a lucrurilor (chiar daca uneori inexistente)

Unii zic de budism ca ar fi restrictiv pe anumite planuri. Din tot ce am citit , in principiu e bine sa gusti din toate cate putin , fara sa treci masura sau sa daunezi persoanei tale (fizic / psihic) sau persoanelor din jurul tau.

14. #334 SP
    Member Link's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Nu sunt un om prea religios / credincios.
    Eu ma consider budist pe parte spirituala si in viata de zi cu zi. ( nu dinala shaolin tibetan). Nu ca religie.
    Un om normal , caruia ii place sa se calmeze prin meditatie , nu neeaparat cu cosmosul sau o fiinta supreme , ci pur si simplu eu , singur si cu gandurile mele.

Cand ma simt stresat , meditez pentru a deveni calm si pentru a trece peste moment. (works like a charm)
    In viata de zi cu zi functionez pe principiul " Nu iti fac rau , nu imi face rau." Si mereu privesc si partea buna a lucrurilor (chiar daca uneori inexistente)

Unii zic de budism ca ar fi restrictiv pe anumite planuri. Din tot ce am citit , in principiu e bine sa gusti din toate cate putin , fara sa treci masura sau sa daunezi persoanei tale (fizic / psihic) sau persoanelor din jurul tau.
    Amin frate! Cu exceptia momentelor cand imi taie unul fata in trafic si-atunci trec la satanism.

15. #335 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu sunt religios pentru ca dupa parerea mea biserica (de orice fel), cam de la aparitia ei, e o institutie ca toate celelalte, ceva facut de oameni pentru oameni. In schimb cred ca exista ceva mai "mare/inteligent" decat omul si care i-a influentat evolutia(puteti sa-i numiti extraterestrii daca vreti), dar si o "forta" care sta in spatele universului si nu a fost descoperita inca, doua lucruri care dupa parerea mea sunt diferite. Si chiar si constiinta umana are o importanta in toata chestia asta. Ma rog, imi e greu sa exprim in cuvinte lucrurile la care ma gandesc.

Si cei care va certati aici, lasati-o mai usor ca n-aveti nimic de castigat sau pierdut.

Edit: Sunt de acord si cu ceea ce a spus Madk91.

16. #336 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    s-au descoperit de exmplu manuscrise din perioada respectiva, in care se detaliaza clar ca Isus a avut mai multe neveste ...ca nu era singurul care a avut adepti, ca erau mai multi asemeni lui , insa doar povestea lui a dainuit peste ani
    daca asta ar fi adevarat,dc nu ar fi adevarat si partea cu minunile pe care le-a facut?

---------- Post added 23-06-2013 at 23:35 ----------

VideoNews :: Videos :: Cuvintele profetice ale părintelui Arsenie Boca

17. #337 SP
    Pentru ca afirmațiile extraordinare necesită dovezi extraordinare,iar tu nu ai fost in stare sa aduci nici o dovada care sa ateste veridicitatea afirmatilor tale.

18. #338 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Pentru ca afirmațiile extraordinare necesită dovezi extraordinare,iar tu nu ai fost in stare sa aduci nici o dovada care sa ateste veridicitatea afirmatilor tale.
    eu cred ca tu nu esti f atent , nici eu nici tu nici nimeni nu va aduce o dovada clara a propriei pareri ,insa putem discuta,tu sti una si buna : DOVADA,pana facem rost de dovezi te rog eu frumos sa ne lasi sa discutam si sa ne dam cu presupusul,ce zici,sau poate ai tu dovada ca Dumnezeu nu exista?

19. #339 SP
    Sigur,inainte,te rog dovedeste-mi ca nu exista Krishna,Ares,Zeus,Ra sau Apolo si ca nu ei sunt adevaratii zei.

20. #340 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Sigur,inainte,te rog dovedeste-mi ca nu exista Krishna,Ares,Zeus,Ra sau Apolo si ca nu ei sunt adevaratii zei.

deja o dai in "ba tu" si vezi ca Ares exista,te "certi" cu el de fro` doua ore

apropos,ar trebui sa se numeasca "Religii-ateism-pareri" nu argumente pro si contra , pol..nu-mi da ignore,plssss [-o<

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 29 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast