Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 63 of 63

Thread: Facultatea in afara tarii

1. #61 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    UCLA Gateway - printre cele mai bune. Insa cand m-am interesat de costuri, m-am lasat. Vezi ca sunt romani care te ajuta, vezi Fundatia Fulbright. Oricum, e destul de greu sa intri pe acolo, iti trebuie multe examene. Sa vad daca obtin vreo bursa daca ajung la olimpiada pe tara. Tot pe Software Engineering vreau si eu.

@Tudoran: cam cat sunt costurile univeristatii si ale traiului/an ? De ce nu ai ales Scotia, unde invatamantul e gratuit ?

2. #62 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    @Tudoran: cam cat sunt costurile univeristatii si ale traiului/an ? De ce nu ai ales Scotia, unde invatamantul e gratuit ?
    paaai, primul an o sa coste doar 3500 de lire pt ca inca nu se aplica noua lege legata de marirea taxelor de scolarizare, da din anul 2 o sa creasca la 6000 de lire? 9000? sincer nu stiu . Faza e ca o sa folosesc acel "student loan" care iti plateste taxa de scolarizare si dupa ce iti gasesti un loc de munca, atunci o sa platesti in fiecare luna cu un procent din salarul meu (sure it's gonna take a few years, but it's worth it ).

Costurile de trai variaza: daca sunt la Nord de Londra atunci sunt mai mic, iarla sud viceversa. Costurile de trai din cate au scris cei de la agentie pe o foaie variaza intre 4000 si 5500 de lire pe an...da din nou chestia asta variaza.

Nu am ales Scotia deoarece agentia nu colabora cu facultati din Scotia si ....nu stiu ce sa zic. Scotia nu mi-ar placea la fel de mult ca Anglia chiar daca e mai scump lol.

3. #63 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    in America e foarte greu sa ajungi din 2 motive. este extrem de scump si trebuie sa dai cateva examene, destul de grele, ca sa intri. in facultatile de la UK cam orice ar putea sa intre (cel putin media 8 la bac si C\B la CAE) atata timp cat au o situatie financiara buna. ca sa va faceti o idee, varu-meu traieste in america si e la o facultate de pre-med (3 ani se face pre-med si inca 3 ani med) unde platesti in jur de $45.000 pe an, enorm .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4