Da , singurul joc care a fost făcut foarte bine a fost Batman.
Printable View
Alone in the Dark - avea multe sanse sa fie un joc excelent dar a dat-o in bara big time.
Far Cry 2 - un asa numit sequel ce inafara de cateva peisaje frumoase de savana...si jungla si un pac-pac pe alocuri se prezinta ca fiind al naibii de repetitiv.
Prince of Persia 2008 - a dezamagit toata seria...nu trebuia sa fie numit "prince of persia"....sa vedem acum ce o fi cu forgotten sands ca poate isi spala Ubisoft greselile.
@ Laurentiu, no offence, da...o iei prea personal cu fiecare persoana / joc in parte. Fiecare are voie sa-si exprime parerile.
stiu ca ai dreptate ca te stiu om serios si stiu ca ar trebui date niste motive la fiecare joc in parte, dar chiar si asa, e vorba de gusturi diferite.
razvanrazy, no offence, dar nu ma pot abtine cand vad ce aberatii tasteaza unii. Eu nu stiu daca tu citesti cap-coada intreaga discutie unde apar si eu, dar te asigur ca am dreptate!
LE: Si sa zici ca Batman Arkham Asylum este singurul joc bun facut dupa filme este cea mai mare tampenie care am auzit-o de cand sunt membru aici (glumesc, au mai fost si altele). Ca parere personala despre respectivul user care a scris asta: ori nu a vazut filmul(le) ori nu a jucat jocul, ori are probleme.
Macross VFX: -camera in third person este prea aproape, iar controlul nush cum sa ma exprim its like there's no physics to jumpy...
Mobile Suit Gundam vs Zeta Gundam: AI-ul de te prinde in grup face gang rape asupra ta si AI-ul alocat player-ului este retardat, overcomplicated control scheme.
Need for Speed Shift: controlul in principal.
Avand in vedere ca Batman AA nu are storyline-ul dupa nici un film Batman...nu prea e luat dupa film.Daca vrei sa zici joc luat dupa film...zici wolverine ( desi are multe secvente separate care nu au leg cu filmu' )
ON topic : http://www.gamespot.com/ps3/action/l...lt%3Btitle%3B3
Birds and seeds / Pyoro (DSi) =200 nintendo Points
Cea mai mare jecmaneala...trebuia sa fie free ca sa incurajeze posesorii de DSi sa acceseze DSi shopul...good job nintendo.
De 200 de puncte luam Photo Fighter X sau cum ii zice care este mai complex si mai fun...
hmmm vad ca nu s-a mai postat de ceva vreme...pe mine m-au dezamagit 2 titluri exclusive ps3...seria resistance si primul infamous
Ultimele 3 jocuri din seria Heroes.
Resident Evil ORC,cel mai slab joc din serie,nu cred ca mai e nevoie sa zic de ce ...:)
GTA III - Are o grafică proastă, iar jocul nu e realist mai deloc.
Bus & Cable Car Simulator - După ore bune de căutare şi download... am reuşit să-l descarc - Jocul e bun, dar are un lagger... Am renunţat la el. Cel mai probabil, că nu am un computer aşa de performant. Nici OMSI nu-mi merge de nota 10, dar joc pe oraşe mai mici, ca Grundorf (cine cunoaşte jocul).
1. GTA III a fost o revelatie, a pus bazele jocurilor open-world, gandeste-te doar la trecerea de la II la III.
2. Are grafica proasta, dar avea grafica buna (see what I did there?)
3. Inteleg ca esti pasionat de RATB (whatever that means) si ca realismul e punctul cheie la tine, dar jocul nu cred ca se vrea a fi realist...
4. I dont get you.
Are 14 ani.
...
... still not an excuse.
Adică, cu alte cuvinte, faceţi mişto de mine? eu am zis că jocul GTA III m-a dezamăgit!
Problema este cauzata de argumentele oferite de catre tine, care probabil ai jucat acest joc recent si il compari cu un joc din prezent.
Noi, cei care au jucat GTA3 la lansare (sau la un an de la lansare), avem o alta opinie pentru ca respectam jocul pentru ce a facut la vremea lui.